Flere raske leveår: EU vil forlænge og forbedre livet

Karen Gliese Nielsen, Knud Juel, Finn Kamper-Jørgensen (Redaktør), Iben Augustsen (Redaktør)

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TidsskriftUgens tal for folkesundhed
Udgave nummer44
Antal sider2
StatusUdgivet - 2007

Nielsen, K. G., Juel, K., Kamper-Jørgensen, F. (red.), & Augustsen, I. (red.) (2007). Flere raske leveår: EU vil forlænge og forbedre livet. Ugens tal for folkesundhed, (44).
Nielsen, Karen Gliese ; Juel, Knud ; Kamper-Jørgensen, Finn (Redaktør) ; Augustsen, Iben (Redaktør). / Flere raske leveår : EU vil forlænge og forbedre livet. I: Ugens tal for folkesundhed. 2007 ; Nr. 44.
@article{978fadd066f511de9c46000ea68e967b,
title = "Flere raske leve{\aa}r: EU vil forl{\ae}nge og forbedre livet",
author = "Nielsen, {Karen Gliese} and Knud Juel and Finn Kamper-J{\o}rgensen and Iben Augustsen",
year = "2007",
language = "Dansk",
journal = "Ugens tal for folkesundhed",
publisher = "Syddansk Universitet. Statens Institut for Folkesundhed",
number = "44",

Nielsen, KG, Juel, K, Kamper-Jørgensen, F (red.) & Augustsen, I (red.) 2007, 'Flere raske leveår: EU vil forlænge og forbedre livet', Ugens tal for folkesundhed, nr. 44.

Flere raske leveår : EU vil forlænge og forbedre livet. / Nielsen, Karen Gliese; Juel, Knud; Kamper-Jørgensen, Finn (Redaktør); Augustsen, Iben (Redaktør).

I: Ugens tal for folkesundhed, Nr. 44, 2007.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Flere raske leveår

T2 - EU vil forlænge og forbedre livet

AU - Nielsen, Karen Gliese

AU - Juel, Knud

A2 - Kamper-Jørgensen, Finn

A2 - Augustsen, Iben

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Ugens tal for folkesundhed

JF - Ugens tal for folkesundhed

IS - 44

Nielsen KG, Juel K, Kamper-Jørgensen F, (ed.), Augustsen I, (ed.). Flere raske leveår: EU vil forlænge og forbedre livet. Ugens tal for folkesundhed. 2007;(44).