Fitnesskultur mellem forening og forretning

Aktive fitnessudøveres træningsmotiver, tilfredshed og selvvurderede sundhed

Kasper Lund Kirkegaard, Karsten Østerlund

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagIdrættens Analyseinstitut
Udgave1.
Antal sider131
ISBN (Trykt)978-87-92120-24-3
ISBN (Elektronisk)978-87-92120-25-0
StatusUdgivet - okt. 2010

@book{296c1c3bcb4f42909641bb4b29866e3b,
title = "Fitnesskultur mellem forening og forretning: Aktive fitnessud{\o}veres tr{\ae}ningsmotiver, tilfredshed og selvvurderede sundhed",
abstract = "Rapporten analyserer forskelle og ligheder mellem foreningsbaserede og kommercielle fitnesscentre p{\aa} baggrund af medlems- og kundeunders{\o}gelser i henholdsvis foreningsdrevne fitnesscentre under DIF og DGI's udviklingsprojekt Foreningsidr{\ae}tten, under Firmaidr{\ae}tten og i kommercielle fitnesscentre.",
author = "Kirkegaard, {Kasper Lund} and Karsten {\O}sterlund",
year = "2010",
month = "10",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-92120-24-3",
publisher = "Idr{\ae}ttens Analyseinstitut",
address = "Danmark",
edition = "1.",

Fitnesskultur mellem forening og forretning : Aktive fitnessudøveres træningsmotiver, tilfredshed og selvvurderede sundhed. / Kirkegaard, Kasper Lund; Østerlund, Karsten.

1. udg. København : Idrættens Analyseinstitut, 2010. 131 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Fitnesskultur mellem forening og forretning

T2 - Aktive fitnessudøveres træningsmotiver, tilfredshed og selvvurderede sundhed

AU - Kirkegaard, Kasper Lund

AU - Østerlund, Karsten

PY - 2010/10

Y1 - 2010/10

N2 - Rapporten analyserer forskelle og ligheder mellem foreningsbaserede og kommercielle fitnesscentre på baggrund af medlems- og kundeundersøgelser i henholdsvis foreningsdrevne fitnesscentre under DIF og DGI's udviklingsprojekt Foreningsidrætten, under Firmaidrætten og i kommercielle fitnesscentre.

AB - Rapporten analyserer forskelle og ligheder mellem foreningsbaserede og kommercielle fitnesscentre på baggrund af medlems- og kundeundersøgelser i henholdsvis foreningsdrevne fitnesscentre under DIF og DGI's udviklingsprojekt Foreningsidrætten, under Firmaidrætten og i kommercielle fitnesscentre.

M3 - Rapport

SN - 978-87-92120-24-3