Field Survey in Vezirköprü and Havza Districts, October 2013: Report

Tønnes Bekker-Nielsen, Kristina Winther-Jacobsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
ForlagInstitut for Historie, Kultur og Samfundsbeskrivelse, Syddansk Universitet
Antal sider76
StatusUdgivet - mar. 2014

Emneord

• Tyrkiet
  • Neoklaudiopolis
  • Romerriget
  • Arkæologi
  • Anatolien

Bekker-Nielsen, T., & Winther-Jacobsen, K. (2014). Field Survey in Vezirköprü and Havza Districts, October 2013: Report. Institut for Historie, Kultur og Samfundsbeskrivelse, Syddansk Universitet.
Bekker-Nielsen, Tønnes ; Winther-Jacobsen, Kristina. / Field Survey in Vezirköprü and Havza Districts, October 2013: Report. Institut for Historie, Kultur og Samfundsbeskrivelse, Syddansk Universitet, 2014. 76 s.
@book{1e2536e2286e4cac90a2dbfd2afcd9cf,
title = "Field Survey in Vezirk{\"o}pr{\"u} and Havza Districts, October 2013: Report",
keywords = "Tyrkiet, Neoklaudiopolis, Romerriget, Ark{\ae}ologi, Anatolien",
author = "T{\o}nnes Bekker-Nielsen and Kristina Winther-Jacobsen",
note = "Also available in a Turkish version",
year = "2014",
month = "3",
language = "English",
publisher = "Institut for Historie, Kultur og Samfundsbeskrivelse, Syddansk Universitet",
address = "Denmark",

Bekker-Nielsen, T & Winther-Jacobsen, K 2014, Field Survey in Vezirköprü and Havza Districts, October 2013: Report. Institut for Historie, Kultur og Samfundsbeskrivelse, Syddansk Universitet.

Field Survey in Vezirköprü and Havza Districts, October 2013: Report. / Bekker-Nielsen, Tønnes; Winther-Jacobsen, Kristina.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Field Survey in Vezirköprü and Havza Districts, October 2013: Report

AU - Bekker-Nielsen, Tønnes

AU - Winther-Jacobsen, Kristina

N1 - Also available in a Turkish version

PY - 2014/3

Y1 - 2014/3

KW - Tyrkiet

KW - Neoklaudiopolis

KW - Romerriget

KW - Arkæologi

KW - Anatolien

M3 - Report

BT - Field Survey in Vezirköprü and Havza Districts, October 2013: Report

PB - Institut for Historie, Kultur og Samfundsbeskrivelse, Syddansk Universitet

Bekker-Nielsen T, Winther-Jacobsen K. Field Survey in Vezirköprü and Havza Districts, October 2013: Report. Institut for Historie, Kultur og Samfundsbeskrivelse, Syddansk Universitet, 2014. 76 s.