Fastlæggelse af energidata til brug i CO2-opgørelser

Resumé

Publikationsdato2. sep. 2010
StatusUdgivet - 2. sep. 2010

Astrup, T., & Leinikka Dall, O. (2010, sep 2). Fastlæggelse af energidata til brug i CO2-opgørelser.
Astrup, Thomas ; Leinikka Dall, Ole . / Fastlæggelse af energidata til brug i CO2-opgørelser. 2010.
@misc{48dc971858564d5fa87e92266c123ce4,
title = "Fastl{\ae}ggelse af energidata til brug i CO2-opg{\o}relser",
abstract = "Dette notat beskriver en forenklet procedure for fastl{\ae}ggelsen af Opstr{\o}ms, Direkte og Nedstr{\o}ms energidata til brug for opg{\o}relse af CO2-emissioner fra affaldsteknologier. De vigtigste problemstillinger og foruds{\ae}tninger gennemg{\aa}s og forenklede metoder til fastl{\ae}ggelse af data gives. I bilag vedl{\ae}gges generelle CO2-emissionsfaktorer for dansk el og varme samt eksempler p{\aa} beregninger af potentielt sparede br{\ae}ndsler som f{\o}lge af energiproduktion fra affaldsanl{\ae}g. Der gives desuden en oversigt over relevante baggrundsdata i relation til energiforbrug og substitution. Det er ikke intentionen, at anbefalingerne givet i dette notat fuldt ud d{\ae}kker alle aspekter af virkeligheden, men snarere giver en tilpas simpel metode til fastl{\ae}ggelse af data.",
author = "Thomas Astrup and {Leinikka Dall}, Ole",
year = "2010",
month = "9",
day = "2",
language = "Dansk",
type = "Other",

Astrup, T & Leinikka Dall, O 2010, Fastlæggelse af energidata til brug i CO2-opgørelser..

Fastlæggelse af energidata til brug i CO2-opgørelser. / Astrup, Thomas; Leinikka Dall, Ole .

2010, .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Fastlæggelse af energidata til brug i CO2-opgørelser

AU - Astrup, Thomas

AU - Leinikka Dall, Ole

PY - 2010/9/2

Y1 - 2010/9/2

N2 - Dette notat beskriver en forenklet procedure for fastlæggelsen af Opstrøms, Direkte og Nedstrøms energidata til brug for opgørelse af CO2-emissioner fra affaldsteknologier. De vigtigste problemstillinger og forudsætninger gennemgås og forenklede metoder til fastlæggelse af data gives. I bilag vedlægges generelle CO2-emissionsfaktorer for dansk el og varme samt eksempler på beregninger af potentielt sparede brændsler som følge af energiproduktion fra affaldsanlæg. Der gives desuden en oversigt over relevante baggrundsdata i relation til energiforbrug og substitution. Det er ikke intentionen, at anbefalingerne givet i dette notat fuldt ud dækker alle aspekter af virkeligheden, men snarere giver en tilpas simpel metode til fastlæggelse af data.

AB - Dette notat beskriver en forenklet procedure for fastlæggelsen af Opstrøms, Direkte og Nedstrøms energidata til brug for opgørelse af CO2-emissioner fra affaldsteknologier. De vigtigste problemstillinger og forudsætninger gennemgås og forenklede metoder til fastlæggelse af data gives. I bilag vedlægges generelle CO2-emissionsfaktorer for dansk el og varme samt eksempler på beregninger af potentielt sparede brændsler som følge af energiproduktion fra affaldsanlæg. Der gives desuden en oversigt over relevante baggrundsdata i relation til energiforbrug og substitution. Det er ikke intentionen, at anbefalingerne givet i dette notat fuldt ud dækker alle aspekter af virkeligheden, men snarere giver en tilpas simpel metode til fastlæggelse af data.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation