Reich A, C Spering, K Gertz, Christoph Harms, Ellen Gerhardt, G Kronenberg, Klaus Nave, Matthias Schwab, S Tauber, A Drinkut, Klaus Harms, Christoph Patrick Beier, Aron Voigt, S Goebbels, Matthias Endres, Jörg B Schulz

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TidsskriftThe Journal of Neuroscience
Sider (fra-til)225
Antal sider8
ISSN0270-6474
StatusUdgivet - 5. jan. 2011
Udgivet eksterntJa

A, R., Spering, C., Gertz, K., Harms, C., Gerhardt, E., Kronenberg, G., ... Schulz, J. B. (2011). Fas/CD95 regulatory protein Faim2 is neuroprotective after transient brain ischemia. The Journal of Neuroscience, 225.
A, Reich ; Spering, C ; Gertz, K ; Harms, Christoph ; Gerhardt, Ellen ; Kronenberg, G ; Nave, Klaus ; Schwab, Matthias ; Tauber, S ; Drinkut, A ; Harms, Klaus ; Beier, Christoph Patrick ; Voigt, Aron ; Goebbels, S ; Endres, Matthias ; Schulz, Jörg B. / Fas/CD95 regulatory protein Faim2 is neuroprotective after transient brain ischemia. I: The Journal of Neuroscience. 2011 ; s. 225.
@article{f5347478f0f5442fa306c60ffc2aa32d,
title = "Fas/CD95 regulatory protein Faim2 is neuroprotective after transient brain ischemia.",
author = "Reich A and C Spering and K Gertz and Christoph Harms and Ellen Gerhardt and G Kronenberg and Klaus Nave and Matthias Schwab and S Tauber and A Drinkut and Klaus Harms and Beier, {Christoph Patrick} and Aron Voigt and S Goebbels and Matthias Endres and Schulz, {J{\"o}rg B}",
year = "2011",
month = "1",
day = "5",
language = "English",
pages = "225",
journal = "The Journal of Neuroscience",
issn = "0270-6474",
publisher = "Society for Neuroscience",

A, R, Spering, C, Gertz, K, Harms, C, Gerhardt, E, Kronenberg, G, Nave, K, Schwab, M, Tauber, S, Drinkut, A, Harms, K, Beier, CP, Voigt, A, Goebbels, S, Endres, M & Schulz, JB 2011, 'Fas/CD95 regulatory protein Faim2 is neuroprotective after transient brain ischemia.', The Journal of Neuroscience, s. 225.

Fas/CD95 regulatory protein Faim2 is neuroprotective after transient brain ischemia. / A, Reich ; Spering, C; Gertz, K; Harms, Christoph; Gerhardt, Ellen; Kronenberg, G; Nave, Klaus; Schwab, Matthias; Tauber, S; Drinkut, A; Harms, Klaus; Beier, Christoph Patrick ; Voigt, Aron; Goebbels, S; Endres, Matthias; Schulz, Jörg B.

I: The Journal of Neuroscience, 05.01.2011, s. 225.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Fas/CD95 regulatory protein Faim2 is neuroprotective after transient brain ischemia.

AU - A, Reich

JO - The Journal of Neuroscience

JF - The Journal of Neuroscience

SN - 0270-6474

A R, Spering C, Gertz K, Harms C, Gerhardt E, Kronenberg G et al. Fas/CD95 regulatory protein Faim2 is neuroprotective after transient brain ischemia. The Journal of Neuroscience. 2011 jan 5;225.