Fantastisk Fødsel: Sådan bliver du klar til fødslen med glæde, styrke og overskud

Camilla Gry Temmesen, Mette Radmer

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

Du får:

- Fødeteknikker, der guider dig igennem fødslen med større kontrol og overskud
- Fakta om fødslen, smertelindring og fødselshormoner
- QR-kode til voiceguides, så du nemt selv kan forberede dig på din fødsel
- Gode råd til kostvaner i tiden før og efter fødslen
- Tips og tricks til skønhedspleje og selvforkælelse

Mette Radmer. Jordemoder. Mor til Caya fra 2008 og Axel fra 2011.

ForlagGyldendal
Vol/bind1
StatusUdgivet - 21. maj 2015

@book{caef97650aec4031ab01bf4d63476a35,
title = "Fantastisk F{\o}dsel: S{\aa}dan bliver du klar til f{\o}dslen med gl{\ae}de, styrke og overskud",
abstract = "Med Fantastisk F{\o}dsel f{\aa}r du to erfarne jordem{\o}dres komplette guide til alt, hvad du skal vide om din f{\o}dsel – viden, redskaber, f{\o}deteknikker, tr{\ae}ningsprogrammer, mental og fysisk forberedelse, s{\aa} du trygt kan g{\aa} dit barns f{\o}dsel i m{\o}de.Metoden bygger p{\aa} fem foruds{\ae}tninger: forberedelse, ansvar, kontrol, teknik og afsp{\ae}nding, der tilsammen giver det bedste grundlag for at blive parat til at f{\o}de.Du f{\aa}r:- F{\o}deteknikker, der guider dig igennem f{\o}dslen med st{\o}rre kontrol og overskud- Syv trin til en st{\ae}rk f{\o}deform, der s{\o}rger for, at din krop er helt klar til at f{\o}de- Fakta om f{\o}dslen, smertelindring og f{\o}dselshormoner- QR-kode til voiceguides, s{\aa} du nemt selv kan forberede dig p{\aa} din f{\o}dsel- Gode r{\aa}d til kostvaner i tiden f{\o}r og efter f{\o}dslen- Tips og tricks til sk{\o}nhedspleje og selvfork{\ae}lelseMette Radmer. Jordemoder. Mor til Caya fra 2008 og Axel fra 2011.Camilla Gry Temmesen. Jordemoder. Mor til Alma fra 2008 og Vega fra 2011. Forfatter til bogen og app’en Graviditetskalenderen.",
author = "{Gry Temmesen}, Camilla and Mette Radmer",
year = "2015",
month = "5",
day = "21",
language = "Dansk",
volume = "1",
publisher = "Gyldendal",

Fantastisk Fødsel : Sådan bliver du klar til fødslen med glæde, styrke og overskud. / Gry Temmesen, Camilla; Radmer, Mette.

Gyldendal, 2015.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Fantastisk Fødsel

T2 - Sådan bliver du klar til fødslen med glæde, styrke og overskud

AU - Gry Temmesen, Camilla

AU - Radmer, Mette

PY - 2015/5/21

Y1 - 2015/5/21

N2 - Med Fantastisk Fødsel får du to erfarne jordemødres komplette guide til alt, hvad du skal vide om din fødsel – viden, redskaber, fødeteknikker, træningsprogrammer, mental og fysisk forberedelse, så du trygt kan gå dit barns fødsel i møde.Metoden bygger på fem forudsætninger: forberedelse, ansvar, kontrol, teknik og afspænding, der tilsammen giver det bedste grundlag for at blive parat til at føde.Du får:- Fødeteknikker, der guider dig igennem fødslen med større kontrol og overskud- Syv trin til en stærk fødeform, der sørger for, at din krop er helt klar til at føde- Fakta om fødslen, smertelindring og fødselshormoner- QR-kode til voiceguides, så du nemt selv kan forberede dig på din fødsel- Gode råd til kostvaner i tiden før og efter fødslen- Tips og tricks til skønhedspleje og selvforkælelseMette Radmer. Jordemoder. Mor til Caya fra 2008 og Axel fra 2011.Camilla Gry Temmesen. Jordemoder. Mor til Alma fra 2008 og Vega fra 2011. Forfatter til bogen og app’en Graviditetskalenderen.

AB - Med Fantastisk Fødsel får du to erfarne jordemødres komplette guide til alt, hvad du skal vide om din fødsel – viden, redskaber, fødeteknikker, træningsprogrammer, mental og fysisk forberedelse, så du trygt kan gå dit barns fødsel i møde.Metoden bygger på fem forudsætninger: forberedelse, ansvar, kontrol, teknik og afspænding, der tilsammen giver det bedste grundlag for at blive parat til at føde.Du får:- Fødeteknikker, der guider dig igennem fødslen med større kontrol og overskud- Syv trin til en stærk fødeform, der sørger for, at din krop er helt klar til at føde- Fakta om fødslen, smertelindring og fødselshormoner- QR-kode til voiceguides, så du nemt selv kan forberede dig på din fødsel- Gode råd til kostvaner i tiden før og efter fødslen- Tips og tricks til skønhedspleje og selvforkælelseMette Radmer. Jordemoder. Mor til Caya fra 2008 og Axel fra 2011.Camilla Gry Temmesen. Jordemoder. Mor til Alma fra 2008 og Vega fra 2011. Forfatter til bogen og app’en Graviditetskalenderen.

M3 - Bog

VL - 1