Family-Focused Therapeutic Conversations with the Affected Family

Anni Nørregaard, Karin Lütgen, Inge Faarup, Jørgen Trankjær Lauridsen, Frantz Rom Poulsen, Birte Østergaard

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdatojun. 2017
StatusUdgivet - jun. 2017
Begivenhed13th International Family Nursing Conference: The Art and Science of Family Nursing: Transforming Health for Families - University of Navarra, Pamplona, Spanien
Varighed: 14. jun. 201717. jun. 2017
Konferencens nummer: 13

Konference

Konference13th International Family Nursing Conference
Nummer13
LokationUniversity of Navarra
LandSpanien
ByPamplona
Periode14/06/201717/06/2017

Nørregaard, A., Lütgen, K., Faarup, I., Lauridsen, J. T., Rom Poulsen, F., & Østergaard , B. (2017). Family-Focused Therapeutic Conversations with the Affected Family. Abstract fra 13th International Family Nursing Conference, Pamplona, Spanien.
Nørregaard, Anni ; Lütgen, Karin ; Faarup, Inge ; Lauridsen, Jørgen Trankjær ; Rom Poulsen, Frantz ; Østergaard , Birte. / Family-Focused Therapeutic Conversations with the Affected Family. Abstract fra 13th International Family Nursing Conference, Pamplona, Spanien.
@conference{efa5300baec3434093b03ea4e47f8ace,
title = "Family-Focused Therapeutic Conversations with the Affected Family",
author = "Anni N{\o}rregaard and Karin L{\"u}tgen and Inge Faarup and Lauridsen, {J{\o}rgen Trankj{\ae}r} and {Rom Poulsen}, Frantz and Birte {\O}stergaard",
year = "2017",
month = "6",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 14-06-2017 Through 17-06-2017",

Nørregaard, A, Lütgen, K, Faarup, I, Lauridsen, JT, Rom Poulsen, F & Østergaard , B 2017, 'Family-Focused Therapeutic Conversations with the Affected Family', 13th International Family Nursing Conference, Pamplona, Spanien, 14/06/2017 - 17/06/2017.

Family-Focused Therapeutic Conversations with the Affected Family. / Nørregaard, Anni; Lütgen, Karin; Faarup, Inge ; Lauridsen, Jørgen Trankjær; Rom Poulsen, Frantz; Østergaard , Birte.

TY - ABST

T1 - Family-Focused Therapeutic Conversations with the Affected Family

AU - Nørregaard, Anni

AU - Lütgen, Karin

AU - Faarup, Inge

AU - Lauridsen, Jørgen Trankjær

AU - Rom Poulsen, Frantz

AU - Østergaard , Birte

PY - 2017/6

Y1 - 2017/6

M3 - Conference abstract for conference

Nørregaard A, Lütgen K, Faarup I, Lauridsen JT, Rom Poulsen F, Østergaard B. Family-Focused Therapeutic Conversations with the Affected Family. 2017. Abstract fra 13th International Family Nursing Conference, Pamplona, Spanien.