Faglighed og skriftlighed - en projektbeskrivelse

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Resumé

TidsskriftNordidactica - Journal of Humanities and Social Science Education
Vol/bind1
Antal sider6
ISSN2000-9879
StatusUdgivet - 2011

Emneord

• Skrivning, skriftkyndighed, literacy, fagdidaktik

@article{9933dd836530473cbcc0745ca04c2397,
title = "Faglighed og skriftlighed - en projektbeskrivelse",
abstract = "Faglighed og skriftlighed (FoS) er titlen p{\aa} et stort dansk fagdidaktisk forskningsprojekt om skrivning i alle gymnasiale fag. FoS er et fire{\aa}rigt forskningsprojekt finansieret af det danske forskningsr{\aa}d for Kultur og Kommunikation. Projektet forbinder et fagdidaktisk og et sociokulturelt perspektiv p{\aa} skriftlighed i de gymnasiale uddannelser.",
keywords = "Skrivning, skriftkyndighed, literacy, fagdidaktik",
author = "Christensen, {Torben Spanget} and Peter Hobel",
year = "2011",
language = "Dansk",
volume = "1",
journal = "Nordidactica - Journal of Humanities and Social Science Education",
issn = "2000-9879",
publisher = "Karlstads Universitet",

TY - JOUR

T1 - Faglighed og skriftlighed - en projektbeskrivelse

AU - Christensen, Torben Spanget

AU - Hobel, Peter

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Faglighed og skriftlighed (FoS) er titlen på et stort dansk fagdidaktisk forskningsprojekt om skrivning i alle gymnasiale fag. FoS er et fireårigt forskningsprojekt finansieret af det danske forskningsråd for Kultur og Kommunikation. Projektet forbinder et fagdidaktisk og et sociokulturelt perspektiv på skriftlighed i de gymnasiale uddannelser.

AB - Faglighed og skriftlighed (FoS) er titlen på et stort dansk fagdidaktisk forskningsprojekt om skrivning i alle gymnasiale fag. FoS er et fireårigt forskningsprojekt finansieret af det danske forskningsråd for Kultur og Kommunikation. Projektet forbinder et fagdidaktisk og et sociokulturelt perspektiv på skriftlighed i de gymnasiale uddannelser.

KW - Skrivning, skriftkyndighed, literacy, fagdidaktik

M3 - Tidsskriftartikel