Faglighed i gymnasiet - delrapport 4 om dansk

Peter Hobel, Ane Qvortrup, Ole Togeby, Katrine Haaning, Anders Kruse Ljungdalh

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Jeg har skrevet ca. halvdelen af danskrapporten og har redigeret resten.
Antal sider150
Rekvirerende organisationUndervisningsministeriet
StatusUdgivet - 9. apr. 2019

Emneord

• faglighed
  • dansk
  • danskdidaktik
  • undervisningsbeskrivelser
  • eksamenssæt
  • elevstile

@book{3d37744a1b0548e9b1e104ebb2647651,
title = "Faglighed i gymnasiet - delrapport 4 om dansk",
abstract = "Rapporten er en del af den rapport, IKV har udarbejdet til ministeriet om faglighed i gymnasiet med fokus p{\aa} matematik, fysik, engelsk og dansk.Jeg har skrevet ca. halvdelen af danskrapporten og har redigeret resten.Rapporten er ikke offentliggjort endnu, men forventes at udkomme i skriftserien Gymnasiep{\ae}dagogik.Andre forfattere p{\aa} rapporten: An Qvortrup, Anders , Katrine Haaning og Ole Togeby. Rapporten er et resultat af arbejdet i en ekspertgruppe nedsat af ministeren, hvor Ole Togeby var formand.",
keywords = "faglighed, dansk, danskdidaktik, undervisningsbeskrivelser, eksamenss{\ae}t, elevstile",
author = "Peter Hobel and Ane Qvortrup and Ole Togeby and Katrine Haaning and Ljungdalh, {Anders Kruse}",
year = "2019",
month = "4",
day = "9",
language = "Dansk",

Faglighed i gymnasiet - delrapport 4 om dansk. / Hobel, Peter; Qvortrup, Ane; Togeby, Ole ; Haaning, Katrine ; Ljungdalh, Anders Kruse.

2019. 150 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Faglighed i gymnasiet - delrapport 4 om dansk

AU - Hobel, Peter

AU - Qvortrup, Ane

AU - Togeby, Ole

AU - Haaning, Katrine

AU - Ljungdalh, Anders Kruse

PY - 2019/4/9

Y1 - 2019/4/9

N2 - Rapporten er en del af den rapport, IKV har udarbejdet til ministeriet om faglighed i gymnasiet med fokus på matematik, fysik, engelsk og dansk.Jeg har skrevet ca. halvdelen af danskrapporten og har redigeret resten.Rapporten er ikke offentliggjort endnu, men forventes at udkomme i skriftserien Gymnasiepædagogik.Andre forfattere på rapporten: An Qvortrup, Anders , Katrine Haaning og Ole Togeby. Rapporten er et resultat af arbejdet i en ekspertgruppe nedsat af ministeren, hvor Ole Togeby var formand.

AB - Rapporten er en del af den rapport, IKV har udarbejdet til ministeriet om faglighed i gymnasiet med fokus på matematik, fysik, engelsk og dansk.Jeg har skrevet ca. halvdelen af danskrapporten og har redigeret resten.Rapporten er ikke offentliggjort endnu, men forventes at udkomme i skriftserien Gymnasiepædagogik.Andre forfattere på rapporten: An Qvortrup, Anders , Katrine Haaning og Ole Togeby. Rapporten er et resultat af arbejdet i en ekspertgruppe nedsat af ministeren, hvor Ole Togeby var formand.

KW - faglighed

KW - dansk