Følelser i gymnasiet

Et filosofisk perspektiv

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

TitelUng og på vej : Festskrift i anledning af 10-året for oprettelsen af Dansk Institut for Gymnasiepædagogik ved Syddansk Universitet.
RedaktørerErik Damberg, Harry Haue
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier
Publikationsdato2008
StatusUdgivet - 2008
NavnGYMNASIEPÆDAGOGIK
Nummer71

Paulsen, M. (2008). Følelser i gymnasiet: Et filosofisk perspektiv. I E. Damberg, & H. Haue (red.), Ung og på vej: Festskrift i anledning af 10-året for oprettelsen af Dansk Institut for Gymnasiepædagogik ved Syddansk Universitet. Odense: Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier. GYMNASIEPÆDAGOGIK, Nr. 71
Paulsen, Michael. / Følelser i gymnasiet : Et filosofisk perspektiv. Ung og på vej: Festskrift i anledning af 10-året for oprettelsen af Dansk Institut for Gymnasiepædagogik ved Syddansk Universitet.. red. / Erik Damberg ; Harry Haue. Odense : Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier, 2008. (GYMNASIEPÆDAGOGIK; Nr. 71).
@inbook{16a551b0e34311dd990c000ea68e967b,
title = "F{\o}lelser i gymnasiet: Et filosofisk perspektiv",
author = "Michael Paulsen",
year = "2008",
language = "Dansk",
editor = "Erik Damberg and Harry Haue",
booktitle = "Ung og p{\aa} vej",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, P{\ae}dagogik og Religionsstudier",

Paulsen, M 2008, Følelser i gymnasiet: Et filosofisk perspektiv. i E Damberg & H Haue (red), Ung og på vej: Festskrift i anledning af 10-året for oprettelsen af Dansk Institut for Gymnasiepædagogik ved Syddansk Universitet.. Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier, Odense, GYMNASIEPÆDAGOGIK, nr. 71.

Følelser i gymnasiet : Et filosofisk perspektiv. / Paulsen, Michael.

Ung og på vej: Festskrift i anledning af 10-året for oprettelsen af Dansk Institut for Gymnasiepædagogik ved Syddansk Universitet.. red. / Erik Damberg; Harry Haue. Odense : Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier, 2008. (GYMNASIEPÆDAGOGIK; Nr. 71).

TY - CHAP

T1 - Følelser i gymnasiet

T2 - Et filosofisk perspektiv

AU - Paulsen, Michael

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Ung og på vej

A2 - Damberg, Erik

A2 - Haue, Harry

PB - Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier

CY - Odense

Paulsen M. Følelser i gymnasiet: Et filosofisk perspektiv. I Damberg E, Haue H, red., Ung og på vej: Festskrift i anledning af 10-året for oprettelsen af Dansk Institut for Gymnasiepædagogik ved Syddansk Universitet.. Odense: Syddansk Universitet. Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier. 2008. (GYMNASIEPÆDAGOGIK; Nr. 71).