Fælles sprog og ældreplejens organisering i et historisk perspektiv

Jens Ringsmose, Morten Balle Hansen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Statskundskab
StatusUdgivet - 2005
NavnPolitologiske skrifter
Nummer1
Vol/bind2005

Ringsmose, J., & Hansen, M. B. (2005). Fælles sprog og ældreplejens organisering i et historisk perspektiv. Odense: Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab. Politologiske skrifter, Nr. 1, Bind. 2005
Ringsmose, Jens ; Hansen, Morten Balle. / Fælles sprog og ældreplejens organisering i et historisk perspektiv. Odense : Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab, 2005. (Politologiske skrifter; Nr. 1, Bind 2005).
@book{f6ddf4f0e13111db9628000ea68e967b,
title = "F{\ae}lles sprog og {\ae}ldreplejens organisering i et historisk perspektiv",
author = "Jens Ringsmose and Hansen, {Morten Balle}",
year = "2005",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab",

Ringsmose, J & Hansen, MB 2005, Fælles sprog og ældreplejens organisering i et historisk perspektiv. Politologiske skrifter, nr. 1, bind 2005, Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab, Odense.

Fælles sprog og ældreplejens organisering i et historisk perspektiv. / Ringsmose, Jens; Hansen, Morten Balle.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Fælles sprog og ældreplejens organisering i et historisk perspektiv

AU - Ringsmose, Jens

AU - Hansen, Morten Balle

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Rapport

BT - Fælles sprog og ældreplejens organisering i et historisk perspektiv

PB - Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab

CY - Odense

Ringsmose J, Hansen MB. Fælles sprog og ældreplejens organisering i et historisk perspektiv. Odense: Syddansk Universitet. Institut for Statskundskab, 2005. (Politologiske skrifter; Nr. 1, Bind 2005).