Executive Summary

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til rapportForskning

Resumé

TitelHvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk : Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen
RedaktørerNikolaj Elf, Thomas Illum Hansen
Udgivelses stedOdense
ForlagLæremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler
Publikationsdato2017
Sider8-9
ISBN (Elektronisk)978-87-998860-6-7
StatusUdgivet - 2017

Elf, N. F. (2017). Executive Summary. I N. Elf, & T. I. Hansen (red.), Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen (s. 8-9). Odense: Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler.
Elf, Nikolaj Frydensbjerg. / Executive Summary. Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. red. / Nikolaj Elf ; Thomas Illum Hansen. Odense : Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler, 2017. s. 8-9
@inbook{40057ea7dd114f66b1693e027f4289d6,
title = "Executive Summary",
abstract = "Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet (UVM) som afrapporterer forunders{\o}gelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har v{\ae}ret til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.",
author = "Elf, {Nikolaj Frydensbjerg}",
note = "Afventer ISBN-nummer.",
year = "2017",
language = "Dansk",
pages = "8--9",
editor = "Nikolaj Elf and Hansen, {Thomas Illum}",
booktitle = "Hvad vi v{\'e}d om unders{\o}gelsesorienteret undervisning i dansk",
publisher = "L{\ae}remiddel.dk - Nationalt Videncenter for L{\ae}remidler",

Elf, NF 2017, Executive Summary. i N Elf & TI Hansen (red), Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler, Odense, s. 8-9.

Executive Summary. / Elf, Nikolaj Frydensbjerg.

Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk: Og hvordan vi kan bruge denne viden til at skabe bedre kvalitet i danskfagets litteraturundervisning i grundskolen. red. / Nikolaj Elf; Thomas Illum Hansen. Odense : Læremiddel.dk - Nationalt Videncenter for Læremidler, 2017. s. 8-9.

TY - GEN

T1 - Executive Summary

AU - Elf, Nikolaj Frydensbjerg

N1 - Afventer ISBN-nummer.

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet (UVM) som afrapporterer forundersøgelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har været til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.

AB - Rekvireret forskningsrapport for Undervisningsministeriet (UVM) som afrapporterer forundersøgelsesfasen for danskfagets vedkommende i projekt Kvalitet i dansk og matematik. Har været til gennemsyn inden udgivelse hos UVM.

M3 - Bidrag til rapport

SP - 8

EP - 9

BT - Hvad vi véd om undersøgelsesorienteret undervisning i dansk