Evaluering af projektet Akademiet for Talentfulde Unge

ISSN1399-6096

Emneord

• Talentfulde unge

Tuborg, N., & Christensen, T. S. (2016). Evaluering af projektet Akademiet for Talentfulde Unge. Odense: Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber. Gymnasiepædagogik, Bind. 103
Tuborg, Nikolai ; Christensen, Torben Spanget. / Evaluering af projektet Akademiet for Talentfulde Unge. Odense : Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber, 2016. 75 s. (Gymnasiepædagogik, Bind 103).
@book{a7dc188ae5eb44729a50b4cc44b2a7f0,
title = "Evaluering af projektet Akademiet for Talentfulde Unge",
abstract = "Rapporten unders{\o}ger aktiviteter gennemf{\o}rt i Akademiet for Talentfulde Unge i Region Syddanmark. Unders{\o}gelserne er b{\aa}de kvantitative og kvalitative. Akademiet for Talentfulde Unge er et tilbud der gives til s{\ae}rlige talentfulde gymnasieelever. Det samlede billede af evalueringen er, at Akademiet har mange aktiviteter, som p{\aa} forskellig vis bidraget til at opfylde akademiets m{\aa}ls{\ae}tningen. Rapporten giver en profil af de gymnasieelever der deltager, hvordan udv{\ae}lgelsesproceduren p{\aa} gymnasierne er og hvad indholdet er i aktiviteterne.",
keywords = "Talentfulde unge",
author = "Nikolai Tuborg and Christensen, {Torben Spanget}",
year = "2016",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7938-104-9",
series = "Gymnasiep{\ae}dagogik",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber",

Tuborg, N & Christensen, TS 2016, Evaluering af projektet Akademiet for Talentfulde Unge. Gymnasiepædagogik, bind 103, Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber, Odense.

Evaluering af projektet Akademiet for Talentfulde Unge. / Tuborg, Nikolai; Christensen, Torben Spanget.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Evaluering af projektet Akademiet for Talentfulde Unge

AU - Tuborg, Nikolai

AU - Christensen, Torben Spanget

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Rapporten undersøger aktiviteter gennemført i Akademiet for Talentfulde Unge i Region Syddanmark. Undersøgelserne er både kvantitative og kvalitative. Akademiet for Talentfulde Unge er et tilbud der gives til særlige talentfulde gymnasieelever. Det samlede billede af evalueringen er, at Akademiet har mange aktiviteter, som på forskellig vis bidraget til at opfylde akademiets målsætningen. Rapporten giver en profil af de gymnasieelever der deltager, hvordan udvælgelsesproceduren på gymnasierne er og hvad indholdet er i aktiviteterne.

AB - Rapporten undersøger aktiviteter gennemført i Akademiet for Talentfulde Unge i Region Syddanmark. Undersøgelserne er både kvantitative og kvalitative. Akademiet for Talentfulde Unge er et tilbud der gives til særlige talentfulde gymnasieelever. Det samlede billede af evalueringen er, at Akademiet har mange aktiviteter, som på forskellig vis bidraget til at opfylde akademiets målsætningen. Rapporten giver en profil af de gymnasieelever der deltager, hvordan udvælgelsesproceduren på gymnasierne er og hvad indholdet er i aktiviteterne.

KW - Talentfulde unge

UR - http://www.sdu.dk/om_sdu/institutter_centre/ikv/formidling/gymnasiepeadagogik/udgaver

M3 - Rapport

SN - 978-87-7938-104-9

T3 - Gymnasiepædagogik

BT - Evaluering af projektet Akademiet for Talentfulde Unge

PB - Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber

CY - Odense

Tuborg N, Christensen TS. Evaluering af projektet Akademiet for Talentfulde Unge. Odense: Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber, 2016. 75 s. (Gymnasiepædagogik, Bind 103).