Evaluering af nydannelserne på det to-årige hf

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedOdense
ForlagIFPR/DIG, Syddansk Universitet
StatusUdgivet - 2006
NavnGYMNASIEPÆDAGOGIK
Nummer58

Raae, P. H., Christensen, T. S., & Lauridsen, E. (2006). Evaluering af nydannelserne på det to-årige hf. Odense: IFPR/DIG, Syddansk Universitet. GYMNASIEPÆDAGOGIK, Nr. 58
Raae, Peter Henrik ; Christensen, Torben Spanget ; Lauridsen, Elsebeth. / Evaluering af nydannelserne på det to-årige hf. Odense : IFPR/DIG, Syddansk Universitet, 2006. (GYMNASIEPÆDAGOGIK; Nr. 58).
@book{30558a40de9411db9628000ea68e967b,
title = "Evaluering af nydannelserne p{\aa} det to-{\aa}rige hf",
author = "Raae, {Peter Henrik} and Christensen, {Torben Spanget} and Elsebeth Lauridsen",
year = "2006",
language = "Dansk",
publisher = "IFPR/DIG, Syddansk Universitet",

Raae, PH, Christensen, TS & Lauridsen, E 2006, Evaluering af nydannelserne på det to-årige hf. GYMNASIEPÆDAGOGIK, nr. 58, IFPR/DIG, Syddansk Universitet, Odense.

Evaluering af nydannelserne på det to-årige hf. / Raae, Peter Henrik; Christensen, Torben Spanget; Lauridsen, Elsebeth.

Odense : IFPR/DIG, Syddansk Universitet, 2006. (GYMNASIEPÆDAGOGIK; Nr. 58).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Evaluering af nydannelserne på det to-årige hf

AU - Raae, Peter Henrik

AU - Christensen, Torben Spanget

AU - Lauridsen, Elsebeth

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Rapport

BT - Evaluering af nydannelserne på det to-årige hf

PB - IFPR/DIG, Syddansk Universitet

CY - Odense

Raae PH, Christensen TS, Lauridsen E. Evaluering af nydannelserne på det to-årige hf. Odense: IFPR/DIG, Syddansk Universitet, 2006. (GYMNASIEPÆDAGOGIK; Nr. 58).