Evaluation of Norwegian research environments within the musculoskeletal field

Bidragets oversatte titel: Evaluering af norske forskningsmiljøer inden for muskel og skelet området

Stefan Lohmander, Jan Hartvigsen, Ingrid Lundberg, Ewa M. Roos

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogNorsk
Udgivelses stedOslo, Norge
ForlagNordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning
Antal sider62
ISBN (Trykt)978-82-7218-729-2
ISBN (Elektronisk)1892-2597
StatusUdgivet - feb. 2011

Lohmander, S., Hartvigsen, J., Lundberg, I., & Roos, E. M. (2011). Evaluation of Norwegian research environments within the musculoskeletal field. Oslo, Norge: Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning.
Lohmander, Stefan ; Hartvigsen, Jan ; Lundberg, Ingrid ; Roos, Ewa M. / Evaluation of Norwegian research environments within the musculoskeletal field. Oslo, Norge : Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning, 2011. 62 s.
@book{34b9746175a443a5b3f5684fc7bb8a17,
title = "Evaluation of Norwegian research environments within the musculoskeletal field",
author = "Stefan Lohmander and Jan Hartvigsen and Ingrid Lundberg and Roos, {Ewa M.}",
year = "2011",
month = "2",
language = "Norsk",
isbn = "978-82-7218-729-2",
publisher = "Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning",

Lohmander, S, Hartvigsen, J, Lundberg, I & Roos, EM 2011, Evaluation of Norwegian research environments within the musculoskeletal field. Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning, Oslo, Norge.

Evaluation of Norwegian research environments within the musculoskeletal field. / Lohmander, Stefan; Hartvigsen, Jan; Lundberg, Ingrid; Roos, Ewa M.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Evaluation of Norwegian research environments within the musculoskeletal field

AU - Lohmander, Stefan

AU - Hartvigsen, Jan

AU - Lundberg, Ingrid

AU - Roos, Ewa M.

PY - 2011/2

Y1 - 2011/2

M3 - Rapport

SN - 978-82-7218-729-2

BT - Evaluation of Norwegian research environments within the musculoskeletal field

PB - Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning

CY - Oslo, Norge

Lohmander S, Hartvigsen J, Lundberg I, Roos EM. Evaluation of Norwegian research environments within the musculoskeletal field. Oslo, Norge: Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning, 2011. 62 s.