Evaluering af Naturprojektet

Sundheds- og beskæftigelsesprojekter i Furesø og Kerteminde

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

46 Downloads (Pure)

Resumé

Formålet med evalueringen var at belyse, hvordan deltagerne i henholdsvis Furesø og Kerteminde kommune oplevede at deltage i sundheds- og beskæftigelsesprojektet Naturprojektet, samt om de oplevede en forandring i deres fysiske, sociale og mentale helbredstilstand som følge af deres deltagelse i projektet. Dette blev belyst gennem kvalitative metoder henholdsvis deltagerobservationer og fokusgruppeinterview.
OriginalsprogDansk
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik
Antal sider53
ISBN (Trykt)9788793496897
ISBN (Elektronisk)9788793496903
StatusUdgivet - 2017
NavnMovements, Institut for Idræt og Biomekanik
Nummer18
Vol/bind2017

Emneord

  • evaluering, naturoplevelser, naturaktiviteter, sundhed, beskæftigelse, indsatser

Citer dette

Westerskov Pedersen, B., Andkjær, S., & Støckel, J. T. (2017). Evaluering af Naturprojektet: Sundheds- og beskæftigelsesprojekter i Furesø og Kerteminde. Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik. Movements, Institut for Idræt og Biomekanik, Nr. 18, Bind. 2017
Westerskov Pedersen, Birgitte ; Andkjær, Søren ; Støckel, Jan Toftegaard. / Evaluering af Naturprojektet : Sundheds- og beskæftigelsesprojekter i Furesø og Kerteminde. Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik, 2017. 53 s. (Movements, Institut for Idræt og Biomekanik; Nr. 18, Bind 2017).
@book{e812c0ee0d4a45498600419d1918ff56,
title = "Evaluering af Naturprojektet: Sundheds- og besk{\ae}ftigelsesprojekter i Fures{\o} og Kerteminde",
abstract = "Form{\aa}let med evalueringen var at belyse, hvordan deltagerne i henholdsvis Fures{\o} og Kerteminde kommune oplevede at deltage i sundheds- og besk{\ae}ftigelsesprojektet Naturprojektet, samt om de oplevede en forandring i deres fysiske, sociale og mentale helbredstilstand som f{\o}lge af deres deltagelse i projektet. Dette blev belyst gennem kvalitative metoder henholdsvis deltagerobservationer og fokusgruppeinterview.",
keywords = "evaluering, naturoplevelser, naturaktiviteter, sundhed, besk{\ae}ftigelse, indsatser",
author = "{Westerskov Pedersen}, Birgitte and S{\o}ren Andkj{\ae}r and St{\o}ckel, {Jan Toftegaard}",
year = "2017",
language = "Dansk",
isbn = "9788793496897",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Idr{\ae}t og Biomekanik",

}

Westerskov Pedersen, B, Andkjær, S & Støckel, JT 2017, Evaluering af Naturprojektet: Sundheds- og beskæftigelsesprojekter i Furesø og Kerteminde. Movements, Institut for Idræt og Biomekanik, nr. 18, bind 2017, Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik.

Evaluering af Naturprojektet : Sundheds- og beskæftigelsesprojekter i Furesø og Kerteminde. / Westerskov Pedersen, Birgitte ; Andkjær, Søren; Støckel, Jan Toftegaard.

Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik, 2017. 53 s. (Movements, Institut for Idræt og Biomekanik; Nr. 18, Bind 2017).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Evaluering af Naturprojektet

T2 - Sundheds- og beskæftigelsesprojekter i Furesø og Kerteminde

AU - Westerskov Pedersen, Birgitte

AU - Andkjær, Søren

AU - Støckel, Jan Toftegaard

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Formålet med evalueringen var at belyse, hvordan deltagerne i henholdsvis Furesø og Kerteminde kommune oplevede at deltage i sundheds- og beskæftigelsesprojektet Naturprojektet, samt om de oplevede en forandring i deres fysiske, sociale og mentale helbredstilstand som følge af deres deltagelse i projektet. Dette blev belyst gennem kvalitative metoder henholdsvis deltagerobservationer og fokusgruppeinterview.

AB - Formålet med evalueringen var at belyse, hvordan deltagerne i henholdsvis Furesø og Kerteminde kommune oplevede at deltage i sundheds- og beskæftigelsesprojektet Naturprojektet, samt om de oplevede en forandring i deres fysiske, sociale og mentale helbredstilstand som følge af deres deltagelse i projektet. Dette blev belyst gennem kvalitative metoder henholdsvis deltagerobservationer og fokusgruppeinterview.

KW - evaluering, naturoplevelser, naturaktiviteter, sundhed, beskæftigelse, indsatser

M3 - Rapport

SN - 9788793496897

BT - Evaluering af Naturprojektet

PB - Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik

ER -

Westerskov Pedersen B, Andkjær S, Støckel JT. Evaluering af Naturprojektet: Sundheds- og beskæftigelsesprojekter i Furesø og Kerteminde. Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik, 2017. 53 s. (Movements, Institut for Idræt og Biomekanik; Nr. 18, Bind 2017).