Publikation: Bog/rapportRapportForskning

Abstract

Institut for Biokemi og Molekylærbiologi på SDU har udviklet et escape room. Formålet med forskningsprojektet er at evaluere de besøgendes oplevelse af escape-aktiviteten, med fokus på den socio-materielle forhandling mellem rummets aktører. 88% af de besøgende fandt det sjovt at deltage i aktiviteten, og 50% af de besøgende blev nysgerrige på aktivitetens faglige indhold omkring DNA.
Bidragets oversatte titelEvaluation of the participants' experience in an escape room at SDU: Documentation report
ForlagSyddansk Universitet. Forskningscenter for Naturvidenskabelig Uddannelse og Formidling
Antal sider31
ISBN (Trykt)978-87-94345-20-0
StatusUdgivet - 2022

Emneord

• escape room
  • oplevelse
  • evaluering
  • interesse

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne om 'Evaluering af deltagernes oplevelse i et escape room på SDU: Dokumentationsrapport'. Sammen danner de et unikt fingeraftryk.

Citationsformater