Mads Dyrmann, Henrik Skov Midtiby, Rasmus Nyholm Jørgensen

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2016
StatusUdgivet - 2016
BegivenhedInternational Conference on Agricultural Engineering: Automation, Environment and Food Safety - Aarhus University, Aarhus, Danmark
Varighed: 26. jun. 201629. jun. 2016

Konference

KonferenceInternational Conference on Agricultural Engineering
LokationAarhus University
LandDanmark
ByAarhus
Periode26/06/201629/06/2016

Dyrmann, M., Midtiby, H. S., & Nyholm Jørgensen, R. (2016). Evaluation of intra variability between annotators of weed species in color images. Paper præsenteret på International Conference on Agricultural Engineering, Aarhus, Danmark.
Dyrmann, Mads ; Midtiby, Henrik Skov ; Nyholm Jørgensen, Rasmus. / Evaluation of intra variability between annotators of weed species in color images. Paper præsenteret på International Conference on Agricultural Engineering, Aarhus, Danmark.
@conference{82f4a60a2497433a80dd15da0358fe04,
title = "Evaluation of intra variability between annotators of weed species in color images",
author = "Mads Dyrmann and Midtiby, {Henrik Skov} and {Nyholm J{\o}rgensen}, Rasmus",
year = "2016",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 26-06-2016 Through 29-06-2016",

Dyrmann, M, Midtiby, HS & Nyholm Jørgensen, R 2016, 'Evaluation of intra variability between annotators of weed species in color images', Paper fremlagt ved International Conference on Agricultural Engineering, Aarhus, Danmark, 26/06/2016 - 29/06/2016.

Evaluation of intra variability between annotators of weed species in color images. / Dyrmann, Mads; Midtiby, Henrik Skov; Nyholm Jørgensen, Rasmus.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Evaluation of intra variability between annotators of weed species in color images

AU - Dyrmann, Mads

AU - Midtiby, Henrik Skov

AU - Nyholm Jørgensen, Rasmus

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Paper

Dyrmann M, Midtiby HS, Nyholm Jørgensen R. Evaluation of intra variability between annotators of weed species in color images. 2016. Paper præsenteret på International Conference on Agricultural Engineering, Aarhus, Danmark.