Europäische Medienmärkte: Wettbewerb, Meinungsvielfalt und kulturelle Vielfalt

Sider1-51
Antal sider51
StatusUdgivet - 2009

Budzinski, O. (2009). Europäische Medienmärkte: Wettbewerb, Meinungsvielfalt und kulturelle Vielfalt. (s. 1-51). Esbjerg: Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi.
Budzinski, Oliver. / Europäische Medienmärkte: Wettbewerb, Meinungsvielfalt und kulturelle Vielfalt. Esbjerg : Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, 2009. s. 1-51
@techreport{1bd64270f88c11deaefb000ea68e967b,
title = "Europ{\"a}ische Medienm{\"a}rkte: Wettbewerb, Meinungsvielfalt und kulturelle Vielfalt",
keywords = "media, media bias, cultural diversity, competition, experience economics",
author = "Oliver Budzinski",
year = "2009",
language = "Tysk",
pages = "1--51",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Milj{\o}- og Erhvervs{\o}konomi",
type = "WorkingPaper",
institution = "Syddansk Universitet. Institut for Milj{\o}- og Erhvervs{\o}konomi",

Budzinski, O 2009 'Europäische Medienmärkte: Wettbewerb, Meinungsvielfalt und kulturelle Vielfalt' Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, Esbjerg, s. 1-51.

Europäische Medienmärkte: Wettbewerb, Meinungsvielfalt und kulturelle Vielfalt. / Budzinski, Oliver.

Esbjerg : Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi, 2009. s. 1-51.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Europäische Medienmärkte: Wettbewerb, Meinungsvielfalt und kulturelle Vielfalt

AU - Budzinski, Oliver

PY - 2009

Y1 - 2009

KW - media, media bias, cultural diversity, competition, experience economics

M3 - Working paper

SP - 1

EP - 51

BT - Europäische Medienmärkte: Wettbewerb, Meinungsvielfalt und kulturelle Vielfalt

PB - Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi

CY - Esbjerg

Budzinski O. Europäische Medienmärkte: Wettbewerb, Meinungsvielfalt und kulturelle Vielfalt. Esbjerg: Syddansk Universitet. Institut for Miljø- og Erhvervsøkonomi. 2009, s. 1-51.