Etiske færdigheder i pædagogisk praksis

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Resumé

ForlagDafolo Forlag A/S
Antal sider132
ISBN (Trykt)9788771604856
StatusUdgivet - okt. 2018

@book{ceb4e3e4c6174d199244554046f6ae8f,
title = "Etiske f{\ae}rdigheder i p{\ae}dagogisk praksis",
abstract = "Dette er en bog om etik i p{\ae}dagogisk praksis, og opm{\ae}rksomheden rettes p{\aa} de relevante f{\ae}rdigheder i de sammenh{\ae}ng. Bogen har fokus p{\aa} den etik-dannende proces, og f{\ae}rdighedernes konkrete funktion for dannelsen af et etisk perspektiv analyseres og g{\o}res forst{\aa}elig. Bogen henvender sig til alle, der er interesseret i p{\ae}dagogisk etik i bred forstand, men er s{\ae}rligt relevant for de p{\ae}dagogiske professionsuddannelser s{\aa}som professions-bachelorer og diplomstuderende i p{\ae}dagogik samt p{\aa} l{\ae}reruddannelsen.",
author = "S{\o}ren Engelsen",
year = "2018",
month = "10",
language = "Dansk",
isbn = "9788771604856",
publisher = "Dafolo Forlag A/S",

Etiske færdigheder i pædagogisk praksis. / Engelsen, Søren.

Dafolo Forlag A/S, 2018. 132 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Etiske færdigheder i pædagogisk praksis

AU - Engelsen, Søren

PY - 2018/10

Y1 - 2018/10

N2 - Dette er en bog om etik i pædagogisk praksis, og opmærksomheden rettes på de relevante færdigheder i de sammenhæng. Bogen har fokus på den etik-dannende proces, og færdighedernes konkrete funktion for dannelsen af et etisk perspektiv analyseres og gøres forståelig. Bogen henvender sig til alle, der er interesseret i pædagogisk etik i bred forstand, men er særligt relevant for de pædagogiske professionsuddannelser såsom professions-bachelorer og diplomstuderende i pædagogik samt på læreruddannelsen.

AB - Dette er en bog om etik i pædagogisk praksis, og opmærksomheden rettes på de relevante færdigheder i de sammenhæng. Bogen har fokus på den etik-dannende proces, og færdighedernes konkrete funktion for dannelsen af et etisk perspektiv analyseres og gøres forståelig. Bogen henvender sig til alle, der er interesseret i pædagogisk etik i bred forstand, men er særligt relevant for de pædagogiske professionsuddannelser såsom professions-bachelorer og diplomstuderende i pædagogik samt på læreruddannelsen.

M3 - Bog

SN - 9788771604856

BT - Etiske færdigheder i pædagogisk praksis

PB - Dafolo Forlag A/S

Engelsen S. Etiske færdigheder i pædagogisk praksis. Dafolo Forlag A/S, 2018. 132 s.