Lene Andersen, Steen Rasmussen

Fingeraftryk

democracy

@misc{203859d69b12480dae4ccfbcfd4c2d91,
title = "Et teknologidrevet globalt gearskift: Middelklassen og demokratiet er under pres",
abstract = "Teknologiudviklingen er med til at koncentrere magt og penge hos de rigeste. De nye teknologier kan bruges til gavn for borgerne eller til at skabe en totalit{\ae}r overv{\aa}gningsstat, men vi ved for lidt til at tage del i debatten om det.",
author = "Lene Andersen and Steen Rasmussen",
year = "2015",
month = "3",
day = "15",
language = "Dansk",
type = "Other",

Et teknologidrevet globalt gearskift: Middelklassen og demokratiet er under pres. / Andersen, Lene; Rasmussen, Steen .

2015, news website.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationRådgivningpeer review

TY - ICOMM

T1 - Et teknologidrevet globalt gearskift: Middelklassen og demokratiet er under pres

AU - Andersen, Lene

AU - Rasmussen, Steen

PY - 2015/3/15

Y1 - 2015/3/15

N2 - Teknologiudviklingen er med til at koncentrere magt og penge hos de rigeste. De nye teknologier kan bruges til gavn for borgerne eller til at skabe en totalitær overvågningsstat, men vi ved for lidt til at tage del i debatten om det.

AB - Teknologiudviklingen er med til at koncentrere magt og penge hos de rigeste. De nye teknologier kan bruges til gavn for borgerne eller til at skabe en totalitær overvågningsstat, men vi ved for lidt til at tage del i debatten om det.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation