Et godt sted at græde og le hos Helle Helle

StatusUdgivet - dec. 2014

@misc{5d6e279021aa4429b8c4418da89a3fdd,
title = "Et godt sted at gr{\ae}de og le hos Helle Helle",
abstract = "Da Helle Helle (f. 1965) i 2010 blev indstillet af Statens Kunstfonds repr{\ae}sentantskab til at modtage livsvarig kunstnerydelse, l{\o}d begrundelsen, at hun var ”en af Danmarks vigtigste fortolkere af middelklassen og den danske provins.” Og s{\aa}dan er hun generelt ogs{\aa} blevet modtaget og fortolket: Som en forfatter, der fort{\ae}ller om udkanter, velf{\ae}rdssystemets fortabte i provinsen og tidstypiske konflikter i parforholdet.",
author = "Hansen, {Per Krogh}",
year = "2014",
month = "12",
language = "Dansk",
type = "Other",

Et godt sted at græde og le hos Helle Helle. / Hansen, Per Krogh.

2014, Artikel.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskningpeer review

TY - ICOMM

T1 - Et godt sted at græde og le hos Helle Helle

AU - Hansen, Per Krogh

PY - 2014/12

Y1 - 2014/12

N2 - Da Helle Helle (f. 1965) i 2010 blev indstillet af Statens Kunstfonds repræsentantskab til at modtage livsvarig kunstnerydelse, lød begrundelsen, at hun var ”en af Danmarks vigtigste fortolkere af middelklassen og den danske provins.” Og sådan er hun generelt også blevet modtaget og fortolket: Som en forfatter, der fortæller om udkanter, velfærdssystemets fortabte i provinsen og tidstypiske konflikter i parforholdet.

AB - Da Helle Helle (f. 1965) i 2010 blev indstillet af Statens Kunstfonds repræsentantskab til at modtage livsvarig kunstnerydelse, lød begrundelsen, at hun var ”en af Danmarks vigtigste fortolkere af middelklassen og den danske provins.” Og sådan er hun generelt også blevet modtaget og fortolket: Som en forfatter, der fortæller om udkanter, velfærdssystemets fortabte i provinsen og tidstypiske konflikter i parforholdet.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation