Er der stemning for at yde landdistrikterne økonomisk hjælp?

Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelVækst og vilkår på landet : Viden, visioner og virkemidler
RedaktørerGunnar Lind Haase Svendsen, Jens Fyhn Lykke Sørensen, Egon Bjørnshave Noe
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2018
Sider47-56
ISBN (Trykt)9788740831559
StatusUdgivet - 2018
NavnUniversity of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences
Vol/bind576
ISSN1602-5962

Sørensen, J. F. L., & Svendsen, G. L. H. (2018). Er der stemning for at yde landdistrikterne økonomisk hjælp? Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse. I G. L. H. Svendsen, J. F. L. Sørensen, & E. B. Noe (red.), Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler (s. 47-56). Odense: Syddansk Universitetsforlag. University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind. 576
Sørensen, Jens Fyhn Lykke ; Svendsen, Gunnar Lind Haase. / Er der stemning for at yde landdistrikterne økonomisk hjælp? Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse. Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler. red. / Gunnar Lind Haase Svendsen ; Jens Fyhn Lykke Sørensen ; Egon Bjørnshave Noe. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2018. s. 47-56 (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind 576).
@inbook{b3ad295e11654f3c8b95f4ef82c44ef4,
title = "Er der stemning for at yde landdistrikterne {\o}konomisk hj{\ae}lp?: Resultater fra en sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse",
author = "S{\o}rensen, {Jens Fyhn Lykke} and Svendsen, {Gunnar Lind Haase}",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "9788740831559",
pages = "47--56",
editor = "Svendsen, {Gunnar Lind Haase } and S{\o}rensen, {Jens Fyhn Lykke } and Noe, {Egon Bj{\o}rnshave }",
booktitle = "V{\ae}kst og vilk{\aa}r p{\aa} landet",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Sørensen, JFL & Svendsen, GLH 2018, Er der stemning for at yde landdistrikterne økonomisk hjælp? Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse. i GLH Svendsen, JFL Sørensen & EB Noe (red), Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler. Syddansk Universitetsforlag, Odense, University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, bind 576, s. 47-56.

Er der stemning for at yde landdistrikterne økonomisk hjælp? Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse. / Sørensen, Jens Fyhn Lykke; Svendsen, Gunnar Lind Haase.

Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler. red. / Gunnar Lind Haase Svendsen; Jens Fyhn Lykke Sørensen; Egon Bjørnshave Noe. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2018. s. 47-56 (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind 576).

TY - CHAP

T1 - Er der stemning for at yde landdistrikterne økonomisk hjælp?

T2 - Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse

AU - Sørensen, Jens Fyhn Lykke

AU - Svendsen, Gunnar Lind Haase

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 9788740831559

SP - 47

EP - 56

BT - Vækst og vilkår på landet

A2 - Svendsen, Gunnar Lind Haase

A2 - Sørensen, Jens Fyhn Lykke

A2 - Noe, Egon Bjørnshave

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Sørensen JFL, Svendsen GLH. Er der stemning for at yde landdistrikterne økonomisk hjælp? Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse. I Svendsen GLH, Sørensen JFL, Noe EB, red., Vækst og vilkår på landet: Viden, visioner og virkemidler. Odense: Syddansk Universitetsforlag. 2018. s. 47-56. (University of Southern Denmark Studies in History and Social Sciences, Bind 576).