Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

ForlagSyddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Antal sider19
StatusUdgivet - 2012

Asgari, N. (2012). Epidemiological, clinical and immunological aspects of neuromyelitis optica (NMO). Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
Asgari, Nasrin. / Epidemiological, clinical and immunological aspects of neuromyelitis optica (NMO). Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2012. 19 s.
@phdthesis{19291313e59c42adbb2d4645b73979ba,
title = "Epidemiological, clinical and immunological aspects of neuromyelitis optica (NMO)",
author = "Nasrin Asgari",
year = "2012",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Asgari, N 2012, Epidemiological, clinical and immunological aspects of neuromyelitis optica (NMO). Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Epidemiological, clinical and immunological aspects of neuromyelitis optica (NMO). / Asgari, Nasrin.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2012. 19 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Epidemiological, clinical and immunological aspects of neuromyelitis optica (NMO)

AU - Asgari, Nasrin

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Ph.D. thesis

BT - Epidemiological, clinical and immunological aspects of neuromyelitis optica (NMO)

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Asgari N. Epidemiological, clinical and immunological aspects of neuromyelitis optica (NMO). Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2012. 19 s.