Enacting industry cluster renewal through interregional university pipelines

a process of sensemaking in the Swedish periphery

Martin Hannibal, Andrew Arbuthnott

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2010
Antal sider20
StatusUdgivet - 2010
BegivenhedInternational Conference for Entrepreneurship Innovation and Regional Development - Novi Sad, Serbien
Varighed: 25. maj 201027. maj 2010
Konferencens nummer: 3

Konference

KonferenceInternational Conference for Entrepreneurship Innovation and Regional Development
Nummer3
LandSerbien
ByNovi Sad
Periode25/05/201027/05/2010

Emneord

• Innovation

Hannibal, M., & Arbuthnott, A. (2010). Enacting industry cluster renewal through interregional university pipelines: a process of sensemaking in the Swedish periphery. Afhandling præsenteret på International Conference for Entrepreneurship Innovation and Regional Development, Novi Sad, Serbien.
Hannibal, Martin ; Arbuthnott, Andrew . / Enacting industry cluster renewal through interregional university pipelines : a process of sensemaking in the Swedish periphery. Afhandling præsenteret på International Conference for Entrepreneurship Innovation and Regional Development, Novi Sad, Serbien.20 s.
@conference{10a3ea0c65644443beb7bb6d594c8837,
title = "Enacting industry cluster renewal through interregional university pipelines: a process of sensemaking in the Swedish periphery",
keywords = "Innovation",
author = "Martin Hannibal and Andrew Arbuthnott",
year = "2010",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 25-05-2010 Through 27-05-2010",

Hannibal, M & Arbuthnott, A 2010, 'Enacting industry cluster renewal through interregional university pipelines: a process of sensemaking in the Swedish periphery' Paper fremlagt ved International Conference for Entrepreneurship Innovation and Regional Development, Novi Sad, Serbien, 25/05/2010 - 27/05/2010, .

Enacting industry cluster renewal through interregional university pipelines : a process of sensemaking in the Swedish periphery. / Hannibal, Martin ; Arbuthnott, Andrew .

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Enacting industry cluster renewal through interregional university pipelines

T2 - a process of sensemaking in the Swedish periphery

AU - Hannibal, Martin

AU - Arbuthnott, Andrew

PY - 2010

Y1 - 2010

KW - Innovation

M3 - Paper

Hannibal M, Arbuthnott A. Enacting industry cluster renewal through interregional university pipelines: a process of sensemaking in the Swedish periphery. 2010. Afhandling præsenteret på International Conference for Entrepreneurship Innovation and Regional Development, Novi Sad, Serbien.