Digtning og virkelighed

Studier i fiktion

Søren Frank (Redaktør), Leif Søndergaard (Redaktør), John Thobo-Carlsen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber
StatusUdgivet - 2013
NavnAktuel Forskning
Nummersærnummer
ISSN1903-5705

Frank, S., Søndergaard, L., & Thobo-Carlsen, J. (red.) (2013). Digtning og virkelighed: Studier i fiktion. Odense: Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber. Aktuel Forskning, Nr. særnummer
Frank, Søren (Redaktør) ; Søndergaard, Leif (Redaktør) ; Thobo-Carlsen, John (Redaktør). / Digtning og virkelighed : Studier i fiktion. Odense : Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber, 2013. (Aktuel Forskning; Nr. særnummer).
@book{c3e384d52e07444ca565380403496997,
title = "Digtning og virkelighed: Studier i fiktion",
editor = "S{\o}ren Frank and Leif S{\o}ndergaard and John Thobo-Carlsen",
note = "Festskrift til J{\o}rgen Dines Johansen",
year = "2013",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber",

Frank, S, Søndergaard, L & Thobo-Carlsen, J (red) 2013, Digtning og virkelighed: Studier i fiktion. Aktuel Forskning, nr. særnummer, Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber, Odense.

Digtning og virkelighed : Studier i fiktion. / Frank, Søren (Redaktør); Søndergaard, Leif (Redaktør); Thobo-Carlsen, John (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Digtning og virkelighed

T2 - Studier i fiktion

A2 - Frank, Søren

A2 - Søndergaard, Leif

A2 - Thobo-Carlsen, John

N1 - Festskrift til Jørgen Dines Johansen

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Antologi

BT - Digtning og virkelighed

PB - Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber

CY - Odense

Frank S, (ed.), Søndergaard L, (ed.), Thobo-Carlsen J, (ed.). Digtning og virkelighed: Studier i fiktion. Odense: Syddansk Universitet. Institut for Kulturvidenskaber, 2013. (Aktuel Forskning; Nr. særnummer).