Ellen Krogh om skriverudviklinger i gymnasiet

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Publikationsdato22. feb. 2018
UdgiverViden om læsning. Hjemmeside
Antal sider10
StatusUdgivet - 22. feb. 2018

Emneord

• Skriverudvikling, skriveridentitet, Skriverudviklinger i gymnasiet, Faglighed og skriftlighed

Krogh, E. (2018, feb 22). Ellen Krogh om skriverudviklinger i gymnasiet. Viden om læsning. Hjemmeside.
Krogh, Ellen. / Ellen Krogh om skriverudviklinger i gymnasiet. 2018. Viden om læsning. Hjemmeside. 10 s.
@misc{15272d34a9d948d680519c76db801f93,
title = "Ellen Krogh om skriverudviklinger i gymnasiet",
abstract = "En samtale om Skriverudviklinger i gymnasiet (red. Ellen Krogh & Karen Sonne Jakobsen), den seneste bog i forskningsprojektet Faglighed og skriftlighed. Om skrive- og skriverudvikling, skriveridentitet, unge gymnasieelevers forhold til skrivning i fagene.",
keywords = "Skriverudvikling, skriveridentitet, Skriverudviklinger i gymnasiet, Faglighed og skriftlighed",
author = "Ellen Krogh",
year = "2018",
month = "2",
day = "22",
language = "Dansk",
publisher = "Viden om l{\ae}sning. Hjemmeside",
type = "Other",

Krogh, E 2018, Ellen Krogh om skriverudviklinger i gymnasiet. Viden om læsning. Hjemmeside.

Ellen Krogh om skriverudviklinger i gymnasiet. / Krogh, Ellen.

10 s. Viden om læsning. Hjemmeside. 2018, Podcast.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Ellen Krogh om skriverudviklinger i gymnasiet

AU - Krogh, Ellen

PY - 2018/2/22

Y1 - 2018/2/22

N2 - En samtale om Skriverudviklinger i gymnasiet (red. Ellen Krogh & Karen Sonne Jakobsen), den seneste bog i forskningsprojektet Faglighed og skriftlighed. Om skrive- og skriverudvikling, skriveridentitet, unge gymnasieelevers forhold til skrivning i fagene.

AB - En samtale om Skriverudviklinger i gymnasiet (red. Ellen Krogh & Karen Sonne Jakobsen), den seneste bog i forskningsprojektet Faglighed og skriftlighed. Om skrive- og skriverudvikling, skriveridentitet, unge gymnasieelevers forhold til skrivning i fagene.

KW - Skriverudvikling, skriveridentitet, Skriverudviklinger i gymnasiet, Faglighed og skriftlighed

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Viden om læsning. Hjemmeside