Efficient time-to-market in rooted and footlose supply chains

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelInnovation in Business Network
Antal sider10
Udgivelses stedKolding
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse
Publikationsdato22. mar. 2012
StatusUdgivet - 22. mar. 2012

Arlbjørn, J. S., Clarke, A. H., & Freytag, P. V. (2012). Efficient time-to-market in rooted and footlose supply chains. I Innovation in Business Network Kolding: Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse.
Arlbjørn, Jan Stentoft ; Clarke, Ann Højbjerg ; Freytag, Per Vagn. / Efficient time-to-market in rooted and footlose supply chains. Innovation in Business Network. Kolding : Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, 2012.
@inproceedings{c3db44434e9f4e1c88830d2be7352945,
title = "Efficient time-to-market in rooted and footlose supply chains",
author = "Arlbj{\o}rn, {Jan Stentoft} and Clarke, {Ann H{\o}jbjerg} and Freytag, {Per Vagn}",
year = "2012",
month = "3",
day = "22",
language = "English",
booktitle = "Innovation in Business Network",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Entrepren{\o}rskab og Relationsledelse",

Arlbjørn, JS, Clarke, AH & Freytag, PV 2012, Efficient time-to-market in rooted and footlose supply chains. i Innovation in Business Network. Syddansk Universitet. Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, Kolding.

Efficient time-to-market in rooted and footlose supply chains. / Arlbjørn, Jan Stentoft; Clarke, Ann Højbjerg; Freytag, Per Vagn.

TY - GEN

T1 - Efficient time-to-market in rooted and footlose supply chains

AU - Arlbjørn, Jan Stentoft

AU - Clarke, Ann Højbjerg