Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Udgivelses stedKolding
ForlagSyddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet
StatusUdgivet - 2018

Jensen, L. (2018). Effects of Contingent Robot Response to the Situatedness of Human-Robot Interactions. Kolding: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.
Jensen, Lars. / Effects of Contingent Robot Response to the Situatedness of Human-Robot Interactions. Kolding : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.
@phdthesis{621e6e7b06c941bd8fe44bb151fe0a9a,
title = "Effects of Contingent Robot Response to the Situatedness of Human-Robot Interactions",
author = "Lars Jensen",
year = "2018",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet",

Jensen, L 2018, Effects of Contingent Robot Response to the Situatedness of Human-Robot Interactions. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, Kolding.

Effects of Contingent Robot Response to the Situatedness of Human-Robot Interactions. / Jensen, Lars.

Kolding : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Effects of Contingent Robot Response to the Situatedness of Human-Robot Interactions

AU - Jensen, Lars

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

BT - Effects of Contingent Robot Response to the Situatedness of Human-Robot Interactions

PB - Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet

CY - Kolding

Jensen L. Effects of Contingent Robot Response to the Situatedness of Human-Robot Interactions. Kolding: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.