R.V.N. Melnik, N. Song, P. Sandholdt

OriginalsprogEngelsk
TidsskriftDiscrete and Continuous Dynamical Systems
Vol/bind610-617..A110
Sider (fra-til)Syddansk Universitet. Mads Clausen Instituttet for Produktudvikling
ISSN1078-0947
StatusUdgivet - 2003

Bibliografisk note

Melnik, R. V. N., Song, N., & Sandholdt, P. (2003). Dynamics of Torque-Speed Profiles for Electric Vehicles and Nonlinear Models Based on Differential-Algebraic Equations. Discrete and Continuous Dynamical Systems, 610-617..A110, Syddansk Universitet. Mads Clausen Instituttet for Produktudvikling.
Melnik, R.V.N. ; Song, N. ; Sandholdt, P. / Dynamics of Torque-Speed Profiles for Electric Vehicles and Nonlinear Models Based on Differential-Algebraic Equations. I: Discrete and Continuous Dynamical Systems. 2003 ; Bind 610-617..A110. s. Syddansk Universitet. Mads Clausen Instituttet for Produktudvikling.
@article{ab423d406fcf11db81a9000ea68e967b,
title = "Dynamics of Torque-Speed Profiles for Electric Vehicles and Nonlinear Models Based on Differential-Algebraic Equations",
author = "R.V.N. Melnik and N. Song and P. Sandholdt",
note = "Discrete and Continuous Dynamical Systems 2003: Special Issue, the Fourth International Conference on Dynamical Systems and Differential Equations",
year = "2003",
language = "English",
volume = "610-617..A110",
pages = "Syddansk Universitet. Mads Clausen Instituttet for Produktudvikling",
journal = "Discrete and Continuous Dynamical Systems. Series A",
issn = "1078-0947",
publisher = "American Institute of Mathematical Sciences",

Melnik, RVN, Song, N & Sandholdt, P 2003, 'Dynamics of Torque-Speed Profiles for Electric Vehicles and Nonlinear Models Based on Differential-Algebraic Equations', Discrete and Continuous Dynamical Systems, bind 610-617..A110, s. Syddansk Universitet. Mads Clausen Instituttet for Produktudvikling.

Dynamics of Torque-Speed Profiles for Electric Vehicles and Nonlinear Models Based on Differential-Algebraic Equations. / Melnik, R.V.N.; Song, N.; Sandholdt, P.

I: Discrete and Continuous Dynamical Systems, Bind 610-617..A110, 2003, s. Syddansk Universitet. Mads Clausen Instituttet for Produktudvikling.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

TY - JOUR

T1 - Dynamics of Torque-Speed Profiles for Electric Vehicles and Nonlinear Models Based on Differential-Algebraic Equations

AU - Melnik, R.V.N.

AU - Song, N.

AU - Sandholdt, P.

N1 - Discrete and Continuous Dynamical Systems 2003: Special Issue, the Fourth International Conference on Dynamical Systems and Differential Equations

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Journal article

VL - 610-617..A110

SP - Syddansk Universitet. Mads Clausen Instituttet for Produktudvikling

JO - Discrete and Continuous Dynamical Systems. Series A

JF - Discrete and Continuous Dynamical Systems. Series A

SN - 1078-0947

Melnik RVN, Song N, Sandholdt P. Dynamics of Torque-Speed Profiles for Electric Vehicles and Nonlinear Models Based on Differential-Algebraic Equations. Discrete and Continuous Dynamical Systems. 2003;610-617..A110:Syddansk Universitet. Mads Clausen Instituttet for Produktudvikling.