The impact of different health policies in Denmark and Sweden

Ingelise Andersen, Niels K. Rasmussen, PO Östergren, Frida Eek, Mathias Grahn, Finn Diderichsen

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2007
StatusUdgivet - 2007
BegivenhedNordic Conference on Social Medicine and Public Health - Helsinki, Finland
Varighed: 10. okt. 200711. okt. 2007
Konferencens nummer: 18

Konference

KonferenceNordic Conference on Social Medicine and Public Health
Nummer18
LandFinland
ByHelsinki
Periode10/10/200711/10/2007

Andersen, I., K. Rasmussen, N., Östergren, PO., Eek, F., Grahn, M., & Diderichsen, F. (2007). Does job strain mediate the effect of socio-economic group on smoking behaviour? The impact of different health policies in Denmark and Sweden. Afhandling præsenteret på Nordic Conference on Social Medicine and Public Health, Helsinki, Finland.
Andersen, Ingelise ; K. Rasmussen, Niels ; Östergren, PO ; Eek, Frida ; Grahn, Mathias ; Diderichsen, Finn. / Does job strain mediate the effect of socio-economic group on smoking behaviour? The impact of different health policies in Denmark and Sweden. Afhandling præsenteret på Nordic Conference on Social Medicine and Public Health, Helsinki, Finland.
@conference{c159fe50712611de9c46000ea68e967b,
title = "Does job strain mediate the effect of socio-economic group on smoking behaviour?: The impact of different health policies in Denmark and Sweden",
author = "Ingelise Andersen and {K. Rasmussen}, Niels and PO {\"O}stergren and Frida Eek and Mathias Grahn and Finn Diderichsen",
year = "2007",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 10-10-2007 Through 11-10-2007",

Andersen, I, K. Rasmussen, N, Östergren, PO, Eek, F, Grahn, M & Diderichsen, F 2007, 'Does job strain mediate the effect of socio-economic group on smoking behaviour? The impact of different health policies in Denmark and Sweden' Paper fremlagt ved Nordic Conference on Social Medicine and Public Health, Helsinki, Finland, 10/10/2007 - 11/10/2007, .

Does job strain mediate the effect of socio-economic group on smoking behaviour? The impact of different health policies in Denmark and Sweden. / Andersen, Ingelise; K. Rasmussen, Niels; Östergren, PO; Eek, Frida; Grahn, Mathias; Diderichsen, Finn.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskning

TY - CONF

T1 - Does job strain mediate the effect of socio-economic group on smoking behaviour?

T2 - The impact of different health policies in Denmark and Sweden

AU - Andersen, Ingelise

AU - K. Rasmussen, Niels

AU - Östergren, PO

AU - Eek, Frida

AU - Grahn, Mathias

AU - Diderichsen, Finn

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Paper

Andersen I, K. Rasmussen N, Östergren PO, Eek F, Grahn M, Diderichsen F. Does job strain mediate the effect of socio-economic group on smoking behaviour? The impact of different health policies in Denmark and Sweden. 2007. Afhandling præsenteret på Nordic Conference on Social Medicine and Public Health, Helsinki, Finland.