Klemens Klein, Sascha Albers, Thorsten Semrau

OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato2014
    StatusUdgivet - 2014
    Begivenhed18th Annual Air Transport Research Society World Conference - Kedge Business School, Bordeaux, Frankrig
    Varighed: 17. jul. 201420. jul. 2014
    Konferencens nummer: 18

Konference

Konference18th Annual Air Transport Research Society World Conference
    Nummer18
    LokationKedge Business School
    LandFrankrig
    ByBordeaux
    Periode17/07/201420/07/2014

Klein, K., Albers, S., & Semrau, T. (2014). Different Kinds of Airlines’ Multimarket Contact: The Impact of Codeshare Agreements on Market Entry. Paper præsenteret på 18th Annual Air Transport Research Society World Conference, Bordeaux, Frankrig.
    Klein, Klemens ; Albers, Sascha ; Semrau, Thorsten. / Different Kinds of Airlines’ Multimarket Contact : The Impact of Codeshare Agreements on Market Entry. Paper præsenteret på 18th Annual Air Transport Research Society World Conference, Bordeaux, Frankrig.
    @conference{301ebf5b789549fc9ef0da66dd32b52c,
    title = "Different Kinds of Airlines’ Multimarket Contact: The Impact of Codeshare Agreements on Market Entry",
    author = "Klemens Klein and Sascha Albers and Thorsten Semrau",
    year = "2014",
    language = "English",
    note = "18th Annual Air Transport Research Society World Conference, ATRS ; Conference date: 17-07-2014 Through 20-07-2014",

Klein, K, Albers, S & Semrau, T 2014, 'Different Kinds of Airlines’ Multimarket Contact: The Impact of Codeshare Agreements on Market Entry', Paper fremlagt ved 18th Annual Air Transport Research Society World Conference, Bordeaux, Frankrig, 17/07/2014 - 20/07/2014.

Different Kinds of Airlines’ Multimarket Contact : The Impact of Codeshare Agreements on Market Entry. / Klein, Klemens; Albers, Sascha; Semrau, Thorsten.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Different Kinds of Airlines’ Multimarket Contact

T2 - The Impact of Codeshare Agreements on Market Entry

AU - Klein, Klemens

AU - Albers, Sascha

AU - Semrau, Thorsten

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Paper

Klein K, Albers S, Semrau T. Different Kinds of Airlines’ Multimarket Contact: The Impact of Codeshare Agreements on Market Entry. 2014. Paper præsenteret på 18th Annual Air Transport Research Society World Conference, Bordeaux, Frankrig.