Bharat Shimpukade

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2014

Shimpukade, B. (2014). Development of potent and selective free fatty acid receptor ligands as potential anti-diabetic therapeutics. Odense: Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet.
Shimpukade, Bharat. / Development of potent and selective free fatty acid receptor ligands as potential anti-diabetic therapeutics. Odense : Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2014.
@phdthesis{4a81166d97da4a9984f075e53be7fee2,
title = "Development of potent and selective free fatty acid receptor ligands as potential anti-diabetic therapeutics",
keywords = "FFA4, GPR120, GPCR",
author = "Bharat Shimpukade",
year = "2014",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet",
address = "Denmark",

Shimpukade, B 2014, Development of potent and selective free fatty acid receptor ligands as potential anti-diabetic therapeutics. Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, Odense.

Development of potent and selective free fatty acid receptor ligands as potential anti-diabetic therapeutics. / Shimpukade, Bharat.

Odense : Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2014.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Development of potent and selective free fatty acid receptor ligands as potential anti-diabetic therapeutics

AU - Shimpukade, Bharat

PY - 2014

Y1 - 2014

KW - FFA4, GPR120, GPCR

M3 - Ph.D. thesis

BT - Development of potent and selective free fatty acid receptor ligands as potential anti-diabetic therapeutics

PB - Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet

CY - Odense

Shimpukade B. Development of potent and selective free fatty acid receptor ligands as potential anti-diabetic therapeutics. Odense: Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2014.