Development of Bioinformatics Tools for Biomedical High-Throughput Analyses

ForlagSyddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
    Antal sider204
    StatusUdgivet - jun. 2015

List, M. (2015). Development of Bioinformatics Tools for Biomedical High-Throughput Analyses. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
    List, Markus. / Development of Bioinformatics Tools for Biomedical High-Throughput Analyses. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2015. 204 s.
    @phdthesis{ba5bc67ddbf64218b44b4910d5d6cc0e,
    title = "Development of Bioinformatics Tools for Biomedical High-Throughput Analyses",
    author = "Markus List",
    year = "2015",
    month = "6",
    language = "English",
    publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

List, M 2015, Development of Bioinformatics Tools for Biomedical High-Throughput Analyses. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Development of Bioinformatics Tools for Biomedical High-Throughput Analyses. / List, Markus.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2015. 204 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Development of Bioinformatics Tools for Biomedical High-Throughput Analyses

AU - List, Markus

PY - 2015/6

Y1 - 2015/6

M3 - Ph.D. thesis

BT - Development of Bioinformatics Tools for Biomedical High-Throughput Analyses

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

List M. Development of Bioinformatics Tools for Biomedical High-Throughput Analyses. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2015. 204 s.