Olena Sokol

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2015

Sokol, O. (2015). Development of a Mass Spectrometry-based Platform for Analysis of Food Constituents Acting on Free Fatty Acid Receptors. Odense: Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet.
Sokol, Olena. / Development of a Mass Spectrometry-based Platform for Analysis of Food Constituents Acting on Free Fatty Acid Receptors. Odense : Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2015.
@phdthesis{3d54898cbccf4b079a4d7964aa24fb03,
title = "Development of a Mass Spectrometry-based Platform for Analysis of Food Constituents Acting on Free Fatty Acid Receptors",
author = "Olena Sokol",
year = "2015",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet",
address = "Denmark",

Sokol, O 2015, Development of a Mass Spectrometry-based Platform for Analysis of Food Constituents Acting on Free Fatty Acid Receptors. Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, Odense.

Development of a Mass Spectrometry-based Platform for Analysis of Food Constituents Acting on Free Fatty Acid Receptors. / Sokol, Olena.

Odense : Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2015.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Development of a Mass Spectrometry-based Platform for Analysis of Food Constituents Acting on Free Fatty Acid Receptors

AU - Sokol, Olena

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Ph.D. thesis

BT - Development of a Mass Spectrometry-based Platform for Analysis of Food Constituents Acting on Free Fatty Acid Receptors

PB - Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet

CY - Odense

Sokol O. Development of a Mass Spectrometry-based Platform for Analysis of Food Constituents Acting on Free Fatty Acid Receptors. Odense: Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2015.