Søren Holm

OriginalsprogEngelsk
ForlagSyddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2017

Holm, S. (2017). Development and evaluation of a school-based cannabis abuse prevention pro-gramme in a high school sample. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
Holm, Søren. / Development and evaluation of a school-based cannabis abuse prevention pro-gramme in a high school sample. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.
@phdthesis{5f278b6c380a41a696a8a71c3282fe96,
title = "Development and evaluation of a school-based cannabis abuse prevention pro-gramme in a high school sample",
author = "S{\o}ren Holm",
year = "2017",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Holm, S 2017, Development and evaluation of a school-based cannabis abuse prevention pro-gramme in a high school sample. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Development and evaluation of a school-based cannabis abuse prevention pro-gramme in a high school sample. / Holm, Søren.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Development and evaluation of a school-based cannabis abuse prevention pro-gramme in a high school sample

AU - Holm, Søren

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.D. thesis

BT - Development and evaluation of a school-based cannabis abuse prevention pro-gramme in a high school sample

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Holm S. Development and evaluation of a school-based cannabis abuse prevention pro-gramme in a high school sample. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2017.