Determinants of the Health of Global Seafarers

Don Eliseo Lucero-Prisno III, Olaf Jensen, Oscar Cristito Rosette

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

115 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
TitelUniversité de Nantes - Projet européen Human Sea - : Seafarers: an international labour market in perspective
Udgivelses stedFrance
Publikationsdato2014
StatusUdgivet - 2014

Lucero-Prisno III, D. E., Jensen, O., & Rosette, O. C. (2014). Determinants of the Health of Global Seafarers. I Université de Nantes - Projet européen Human Sea - : Seafarers: an international labour market in perspective France.
Lucero-Prisno III, Don Eliseo ; Jensen, Olaf ; Rosette, Oscar Cristito . / Determinants of the Health of Global Seafarers. Université de Nantes - Projet européen Human Sea - : Seafarers: an international labour market in perspective. France, 2014.
@inbook{1bc35f417d3e4dee8d219a442d38bdd3,
title = "Determinants of the Health of Global Seafarers",
author = "{Lucero-Prisno III}, {Don Eliseo} and Olaf Jensen and Rosette, {Oscar Cristito}",
year = "2014",
language = "English",
booktitle = "Universit{\'e} de Nantes - Projet europ{\'e}en Human Sea -",

Lucero-Prisno III, DE, Jensen, O & Rosette, OC 2014, Determinants of the Health of Global Seafarers. i Université de Nantes - Projet européen Human Sea - : Seafarers: an international labour market in perspective. France.

Determinants of the Health of Global Seafarers. / Lucero-Prisno III, Don Eliseo; Jensen, Olaf; Rosette, Oscar Cristito .

TY - CHAP

T1 - Determinants of the Health of Global Seafarers

AU - Lucero-Prisno III, Don Eliseo

AU - Jensen, Olaf