Asa G Kristjansdottir, Inga Thorsdottir, Ilse De Bourdeaudhuij, Pernille Due, Marianne Wind, Knut-Inge Klepp

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

OriginalsprogEngelsk
    TidsskriftInternational Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity
    Vol/bind3
    Sider (fra-til)41
    ISSN1479-5868
    DOI
    StatusUdgivet - 2006

Fingeraftryk

Iceland
    Vegetables
    Fruit

@article{bf4b5587c0ae410f82683d62e1817c70,
    title = "Determinants of fruit and vegetable intake among 11-year-old schoolchildren in a country of traditionally low fruit and vegetable consumption",
    abstract = "Fruit and vegetable consumption is traditionally low in Iceland. The results of the Pro Children cross-Europe survey showed that the consumption was lowest among children in Iceland. The aim of this study was to identify determinants of fruit and vegetable intake among 11-year-old schoolchildren in Iceland.",
    author = "Kristjansdottir, {Asa G} and Inga Thorsdottir and {De Bourdeaudhuij}, Ilse and Pernille Due and Marianne Wind and Knut-Inge Klepp",
    year = "2006",
    doi = "10.1186/1479-5868-3-41",
    language = "English",
    volume = "3",
    pages = "41",
    journal = "International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity",
    issn = "1479-5868",
    publisher = "BioMed Central",

Determinants of fruit and vegetable intake among 11-year-old schoolchildren in a country of traditionally low fruit and vegetable consumption. / Kristjansdottir, Asa G; Thorsdottir, Inga; De Bourdeaudhuij, Ilse; Due, Pernille; Wind, Marianne; Klepp, Knut-Inge.

I: International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Bind 3, 2006, s. 41.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Determinants of fruit and vegetable intake among 11-year-old schoolchildren in a country of traditionally low fruit and vegetable consumption

AU - Kristjansdottir, Asa G

AU - Thorsdottir, Inga

AU - De Bourdeaudhuij, Ilse

AU - Due, Pernille

AU - Wind, Marianne

AU - Klepp, Knut-Inge

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Fruit and vegetable consumption is traditionally low in Iceland. The results of the Pro Children cross-Europe survey showed that the consumption was lowest among children in Iceland. The aim of this study was to identify determinants of fruit and vegetable intake among 11-year-old schoolchildren in Iceland.

AB - Fruit and vegetable consumption is traditionally low in Iceland. The results of the Pro Children cross-Europe survey showed that the consumption was lowest among children in Iceland. The aim of this study was to identify determinants of fruit and vegetable intake among 11-year-old schoolchildren in Iceland.

U2 - 10.1186/1479-5868-3-41

DO - 10.1186/1479-5868-3-41