Det levende, det, der er her nu - Panelsamtale om Antropocæn

• antropocæn
  • økokritik
  • mørk økologi
  • ny jord - tidsskrift for naturkritik
  • Ny Jord

Thomsen, T. B. (2015, nov 7). Det levende, det, der er her nu - Panelsamtale om Antropocæn. (1 udg.) København: Forlaget Virkelig.
@misc{47d1a631bfcd4e49896faa1d18c81192,
title = "Det levende, det, der er her nu - Panelsamtale om Antropoc{\ae}n",
abstract = "Samtale om klimakrise, {\o}kologi og det antropoc{\ae}ne mellem professor i geologi og leder af Geologisk Museum, Minik Rosing, bioetiker og medlem af etisk r{\aa}d Mickey Gjerris og PhD-stipendiat og forsker i {\o}kologisk kulturkritik ved Syddansk Universitet, Torsten B{\o}gh Thomsen. Debatten blev oprindeligt afholdt p{\aa} Open Air Academy som en del af Dagbladet Informations serie af debatarrangementer. Efterf{\o}lgende transkriberet til tidsskriftet Ny Jord af debattens moderator, Jeppe Carstensen.",
keywords = "Klima, Milj{\o}, antropoc{\ae}n, {\o}kokritik, m{\o}rk {\o}kologi, ny jord - tidsskrift for naturkritik, Ny Jord",
author = "Thomsen, {Torsten B{\o}gh}",
year = "2015",
month = "11",
day = "7",
language = "Dansk",
volume = "1",
publisher = "Forlaget Virkelig",
edition = "1",
type = "Other",

Det levende, det, der er her nu - Panelsamtale om Antropocæn. / Thomsen, Torsten Bøgh.

28 s. 1 udg. København : Forlaget Virkelig. 2015, Transkription af paneldebat i tidsskriftet "Ny Jord - Tidsskrift for naturkritik".

Publikation: AndetAndet bidragFormidling

TY - GEN

T1 - Det levende, det, der er her nu - Panelsamtale om Antropocæn

AU - Thomsen, Torsten Bøgh

PY - 2015/11/7

Y1 - 2015/11/7

N2 - Samtale om klimakrise, økologi og det antropocæne mellem professor i geologi og leder af Geologisk Museum, Minik Rosing, bioetiker og medlem af etisk råd Mickey Gjerris og PhD-stipendiat og forsker i økologisk kulturkritik ved Syddansk Universitet, Torsten Bøgh Thomsen. Debatten blev oprindeligt afholdt på Open Air Academy som en del af Dagbladet Informations serie af debatarrangementer. Efterfølgende transkriberet til tidsskriftet Ny Jord af debattens moderator, Jeppe Carstensen.

AB - Samtale om klimakrise, økologi og det antropocæne mellem professor i geologi og leder af Geologisk Museum, Minik Rosing, bioetiker og medlem af etisk råd Mickey Gjerris og PhD-stipendiat og forsker i økologisk kulturkritik ved Syddansk Universitet, Torsten Bøgh Thomsen. Debatten blev oprindeligt afholdt på Open Air Academy som en del af Dagbladet Informations serie af debatarrangementer. Efterfølgende transkriberet til tidsskriftet Ny Jord af debattens moderator, Jeppe Carstensen.

KW - Klima

KW - Miljø