Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

364 Downloads (Pure)
ForlagForsknings- og Innovationscenter for Idræt, Bevægelse og Læring, Syddansk Universitet & University College Lillebælt
Antal sider80
ISBN (Trykt)978-87-93496-35-4
Rekvirerende organisationeye4TALENT og støttet af Moderniseringsstyrelsen
StatusUdgivet - dec. 2016
NavnREACH
Nummer3
Vol/bind2016

Elbæk, L., Hjort, A., & Henriksen, K. (2016). ”Det er lidt ligesom lektier, men det er sjovere at kigge på sig selv”: en undersøgelse i IMPLEMENTERING af og DESIGNFORSKNING i eye4TALENT PLAYER UNIVERSE i FCK’s ”School of Excellence". Forsknings- og Innovationscenter for Idræt, Bevægelse og Læring, Syddansk Universitet & University College Lillebælt. REACH, Nr. 3, Bind. 2016
Elbæk, Lars ; Hjort, Anders ; Henriksen, Kristoffer. / ”Det er lidt ligesom lektier, men det er sjovere at kigge på sig selv” : en undersøgelse i IMPLEMENTERING af og DESIGNFORSKNING i eye4TALENT PLAYER UNIVERSE i FCK’s ”School of Excellence". Forsknings- og Innovationscenter for Idræt, Bevægelse og Læring, Syddansk Universitet & University College Lillebælt, 2016. 80 s. (REACH; Nr. 3, Bind 2016).
@book{e4cb56057e4544fb9700fbf46d989281,
title = "”Det er lidt ligesom lektier, men det er sjovere at kigge p{\aa} sig selv”: en unders{\o}gelse i IMPLEMENTERING af og DESIGNFORSKNING i eye4TALENT PLAYER UNIVERSE i FCK’s ”School of Excellence{"}",
author = "Lars Elb{\ae}k and Anders Hjort and Kristoffer Henriksen",
year = "2016",
month = "12",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-93496-35-4",
series = "REACH",
publisher = "Forsknings- og Innovationscenter for Idr{\ae}t, Bev{\ae}gelse og L{\ae}ring, Syddansk Universitet & University College Lilleb{\ae}lt",
number = "3",

Elbæk, L, Hjort, A & Henriksen, K 2016, ”Det er lidt ligesom lektier, men det er sjovere at kigge på sig selv”: en undersøgelse i IMPLEMENTERING af og DESIGNFORSKNING i eye4TALENT PLAYER UNIVERSE i FCK’s ”School of Excellence". REACH, nr. 3, bind 2016, Forsknings- og Innovationscenter for Idræt, Bevægelse og Læring, Syddansk Universitet & University College Lillebælt.

”Det er lidt ligesom lektier, men det er sjovere at kigge på sig selv” : en undersøgelse i IMPLEMENTERING af og DESIGNFORSKNING i eye4TALENT PLAYER UNIVERSE i FCK’s ”School of Excellence". / Elbæk, Lars; Hjort, Anders ; Henriksen, Kristoffer.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - ”Det er lidt ligesom lektier, men det er sjovere at kigge på sig selv”

T2 - en undersøgelse i IMPLEMENTERING af og DESIGNFORSKNING i eye4TALENT PLAYER UNIVERSE i FCK’s ”School of Excellence"

AU - Elbæk, Lars

AU - Hjort, Anders

AU - Henriksen, Kristoffer

PY - 2016/12

Y1 - 2016/12

M3 - Rapport

SN - 978-87-93496-35-4

T3 - REACH

BT - ”Det er lidt ligesom lektier, men det er sjovere at kigge på sig selv”

PB - Forsknings- og Innovationscenter for Idræt, Bevægelse og Læring, Syddansk Universitet & University College Lillebælt

Elbæk L, Hjort A, Henriksen K. ”Det er lidt ligesom lektier, men det er sjovere at kigge på sig selv”: en undersøgelse i IMPLEMENTERING af og DESIGNFORSKNING i eye4TALENT PLAYER UNIVERSE i FCK’s ”School of Excellence". Forsknings- og Innovationscenter for Idræt, Bevægelse og Læring, Syddansk Universitet & University College Lillebælt, 2016. 80 s. (REACH; Nr. 3, Bind 2016).