Det danske smørhul

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelKættere, kællinger, kontormænd og andre kunstnere : Forfatterrroller i den danske velfærdsstat
RedaktørerAne-Marie Mai
Antal sider21
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2013
Sider179-99
ISBN (Trykt)978-87-7674-698-9
StatusUdgivet - 2013
NavnUniversity of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures
Vol/bind111

Sauerberg, L. O. (2013). Det danske smørhul: Leif Davidsens blik på velfærdsstaten gennem journalistik, debatinlæg og politiske spændingsromaner. I A-M. Mai (red.), Kættere, kællinger, kontormænd og andre kunstnere: Forfatterrroller i den danske velfærdsstat (s. 179-99). Odense: Syddansk Universitetsforlag. University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures, Bind. 111
Sauerberg, Lars Ole. / Det danske smørhul : Leif Davidsens blik på velfærdsstaten gennem journalistik, debatinlæg og politiske spændingsromaner. Kættere, kællinger, kontormænd og andre kunstnere: Forfatterrroller i den danske velfærdsstat. red. / Ane-Marie Mai. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2013. s. 179-99 (University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures, Bind 111).
@inbook{8e4a265b22ff4bde8d58e337610d6645,
title = "Det danske sm{\o}rhul: Leif Davidsens blik p{\aa} velf{\ae}rdsstaten gennem journalistik, debatinl{\ae}g og politiske sp{\ae}ndingsromaner",
author = "Sauerberg, {Lars Ole}",
year = "2013",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7674-698-9",
pages = "179--99",
editor = "Ane-Marie Mai",
booktitle = "K{\ae}ttere, k{\ae}llinger, kontorm{\ae}nd og andre kunstnere",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Sauerberg, LO 2013, Det danske smørhul: Leif Davidsens blik på velfærdsstaten gennem journalistik, debatinlæg og politiske spændingsromaner. i A-M Mai (red.), Kættere, kællinger, kontormænd og andre kunstnere: Forfatterrroller i den danske velfærdsstat. Syddansk Universitetsforlag, Odense, University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures, bind 111, s. 179-99.

Det danske smørhul : Leif Davidsens blik på velfærdsstaten gennem journalistik, debatinlæg og politiske spændingsromaner. / Sauerberg, Lars Ole.

TY - CHAP

T1 - Det danske smørhul

T2 - Leif Davidsens blik på velfærdsstaten gennem journalistik, debatinlæg og politiske spændingsromaner

AU - Sauerberg, Lars Ole

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7674-698-9

SP - 179

EP - 199

BT - Kættere, kællinger, kontormænd og andre kunstnere

A2 - Mai, Ane-Marie

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Sauerberg LO. Det danske smørhul: Leif Davidsens blik på velfærdsstaten gennem journalistik, debatinlæg og politiske spændingsromaner. I Mai A-M, red., Kættere, kællinger, kontormænd og andre kunstnere: Forfatterrroller i den danske velfærdsstat. Odense: Syddansk Universitetsforlag. 2013. s. 179-99. (University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures, Bind 111).