Designing of low-cost 1-DOF Robot Device

ForlagSyddansk Universitet. Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet
Antal sider5
StatusUdgivet - 2014
NavnTechnical Reports - Maersk Mc-Kinney Moller Institute, University of Southern Denmark
Vol/bind2014-1

Sørensen, A. S., & Maagaard, J. (2014). Designing of low-cost 1-DOF Robot Device. Syddansk Universitet. Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet. Technical Reports - Maersk Mc-Kinney Moller Institute, University of Southern Denmark, Bind. 2014-1
Sørensen, Anders Stengaard ; Maagaard, Jørgen. / Designing of low-cost 1-DOF Robot Device. Syddansk Universitet. Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet, 2014. 5 s. (Technical Reports - Maersk Mc-Kinney Moller Institute, University of Southern Denmark, Bind 2014-1).
@book{d1b417ef26a3405eb2abd85e1a7ce18d,
title = "Designing of low-cost 1-DOF Robot Device",
author = "S{\o}rensen, {Anders Stengaard} and J{\o}rgen Maagaard",
year = "2014",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. M{\ae}rsk Mc-Kinney M{\o}ller Instituttet",

Sørensen, AS & Maagaard, J 2014, Designing of low-cost 1-DOF Robot Device. Technical Reports - Maersk Mc-Kinney Moller Institute, University of Southern Denmark, bind 2014-1, Syddansk Universitet. Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet.

Designing of low-cost 1-DOF Robot Device. / Sørensen, Anders Stengaard; Maagaard, Jørgen.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Designing of low-cost 1-DOF Robot Device

AU - Sørensen, Anders Stengaard

AU - Maagaard, Jørgen

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Report

BT - Designing of low-cost 1-DOF Robot Device

PB - Syddansk Universitet. Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet

Sørensen AS, Maagaard J. Designing of low-cost 1-DOF Robot Device. Syddansk Universitet. Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet, 2014. 5 s. (Technical Reports - Maersk Mc-Kinney Moller Institute, University of Southern Denmark, Bind 2014-1).