Design2innovate: Facilitering af design i mindre og mellemstore virksomheder

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

TitelCESFO - Center for Entreprenørskab og Småvirksomhedsforskning
RedaktørerPer Vagn Freytag, Kim Klyver, Suna Løwe Nielsen
Antal sider5
Vol/bindÅrsrapport 2012
Udgivelses stedKolding
ForlagCenter for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet
Publikationsdato2012
Sider29-33
StatusUdgivet - 2012
NavnCESFO rapportserie
NummerXXVII

Jensen, S., Storvang, P., Storgaard, M., & Rind Christensen, P. (2012). Design2innovate: Facilitering af design i mindre og mellemstore virksomheder. I P. V. Freytag, K. Klyver, & S. Løwe Nielsen (red.), CESFO - Center for Entreprenørskab og Småvirksomhedsforskning (Bind Årsrapport 2012, s. 29-33). Kolding: Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet. CESFO rapportserie, Nr. XXVII
Jensen, Susanne ; Storvang, Pia ; Storgaard, Marianne ; Rind Christensen, Poul. / Design2innovate : Facilitering af design i mindre og mellemstore virksomheder. CESFO - Center for Entreprenørskab og Småvirksomhedsforskning. red. / Per Vagn Freytag ; Kim Klyver ; Suna Løwe Nielsen. Bind Årsrapport 2012 Kolding : Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, 2012. s. 29-33 (CESFO rapportserie; Nr. XXVII).
@inbook{3a0eef9eb6ea485db7287424966b5ac0,
title = "Design2innovate: Facilitering af design i mindre og mellemstore virksomheder",
author = "Susanne Jensen and Pia Storvang and Marianne Storgaard and {Rind Christensen}, Poul",
year = "2012",
language = "Dansk",
volume = "{\AA}rsrapport 2012",
series = "CESFO rapportserie",
publisher = "Center for Sm{\aa}virksomhedsforskning, Syddansk Universitet",
number = "XXVII",
pages = "29--33",
editor = "Freytag, {Per Vagn} and Kim Klyver and {L{\o}we Nielsen}, Suna",
booktitle = "CESFO - Center for Entrepren{\o}rskab og Sm{\aa}virksomhedsforskning",

Jensen, S, Storvang, P, Storgaard, M & Rind Christensen, P 2012, Design2innovate: Facilitering af design i mindre og mellemstore virksomheder. i PV Freytag, K Klyver & S Løwe Nielsen (red), CESFO - Center for Entreprenørskab og Småvirksomhedsforskning. bind Årsrapport 2012, Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, Kolding, CESFO rapportserie, nr. XXVII, s. 29-33.

Design2innovate : Facilitering af design i mindre og mellemstore virksomheder. / Jensen, Susanne; Storvang, Pia; Storgaard, Marianne; Rind Christensen, Poul.

CESFO - Center for Entreprenørskab og Småvirksomhedsforskning. red. / Per Vagn Freytag; Kim Klyver; Suna Løwe Nielsen. Bind Årsrapport 2012 Kolding : Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet, 2012. s. 29-33 (CESFO rapportserie; Nr. XXVII).

TY - CHAP

T1 - Design2innovate

T2 - Facilitering af design i mindre og mellemstore virksomheder

AU - Jensen, Susanne

AU - Storvang, Pia

AU - Storgaard, Marianne

AU - Rind Christensen, Poul

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Bidrag til bog/antologi

VL - Årsrapport 2012

T3 - CESFO rapportserie

SP - 29

EP - 33

BT - CESFO - Center for Entreprenørskab og Småvirksomhedsforskning

A2 - Freytag, Per Vagn

A2 - Klyver, Kim

A2 - Løwe Nielsen, Suna

PB - Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet

CY - Kolding

Jensen S, Storvang P, Storgaard M, Rind Christensen P. Design2innovate: Facilitering af design i mindre og mellemstore virksomheder. I Freytag PV, Klyver K, Løwe Nielsen S, red., CESFO - Center for Entreprenørskab og Småvirksomhedsforskning. Bind Årsrapport 2012. Kolding: Center for Småvirksomhedsforskning, Syddansk Universitet. 2012. s. 29-33. (CESFO rapportserie; Nr. XXVII).