Design som Gesamtkunstwerk

Publikation: Working paperForskning

Resumé

Udgivelses stedOdense
UdgiverInstitut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet
Antal sider52
ISBN (Trykt)87-90923-15-4
StatusUdgivet - 2001

Emneord

• Designhistorie
  • Gesamtkunstwerk
  • Verner Panton

Munch, A. V. (2001). Design som Gesamtkunstwerk: Historiske transformationer af en vision fra Wager og Morris til Verner Panton. Odense: Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet.
Munch, Anders V. / Design som Gesamtkunstwerk : Historiske transformationer af en vision fra Wager og Morris til Verner Panton. Odense : Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet, 2001.
@techreport{af4e98302bed11dda26c000ea68e967b,
title = "Design som Gesamtkunstwerk: Historiske transformationer af en vision fra Wager og Morris til Verner Panton",
abstract = "Historisk gennemgang af Gesamtkunstwerk-tankens betydning for udviklingen af brugskunst og design fra William Morris over jugendstil, Werkbund, De Stijl og Bauhaus og til Verner Pantons totalindretninger som stadig reference for denne historie.",
keywords = "Designhistorie, Gesamtkunstwerk, Verner Panton, History of Design, Total Work of Art",
author = "Munch, {Anders V.}",
year = "2001",
language = "Dansk",
isbn = "87-90923-15-4",
publisher = "Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet",

Munch, AV 2001 'Design som Gesamtkunstwerk: Historiske transformationer af en vision fra Wager og Morris til Verner Panton' Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet, Odense.

Design som Gesamtkunstwerk : Historiske transformationer af en vision fra Wager og Morris til Verner Panton. / Munch, Anders V.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Design som Gesamtkunstwerk

T2 - Historiske transformationer af en vision fra Wager og Morris til Verner Panton

AU - Munch, Anders V.

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Historisk gennemgang af Gesamtkunstwerk-tankens betydning for udviklingen af brugskunst og design fra William Morris over jugendstil, Werkbund, De Stijl og Bauhaus og til Verner Pantons totalindretninger som stadig reference for denne historie.

AB - Historisk gennemgang af Gesamtkunstwerk-tankens betydning for udviklingen af brugskunst og design fra William Morris over jugendstil, Werkbund, De Stijl og Bauhaus og til Verner Pantons totalindretninger som stadig reference for denne historie.

KW - Designhistorie

KW - Gesamtkunstwerk

KW - Verner Panton

KW - History of Design

KW - Total Work of Art

M3 - Working paper

SN - 87-90923-15-4

BT - Design som Gesamtkunstwerk

PB - Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet

CY - Odense

Munch AV. Design som Gesamtkunstwerk: Historiske transformationer af en vision fra Wager og Morris til Verner Panton. Odense: Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet. 2001.