Kenneth Øhlenschlæger Buhl

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

ForlagSyddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2010

Buhl, K. Ø. (2010). Den væbnede konflikts begrebs-domæne: Den retlige institutionalisering af krig i det 21. århundrede. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.
Buhl, Kenneth Øhlenschlæger. / Den væbnede konflikts begrebs-domæne : Den retlige institutionalisering af krig i det 21. århundrede. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2010.
@phdthesis{ea9cb8d3581b44258a6ebb92e2865895,
title = "Den v{\ae}bnede konflikts begrebs-dom{\ae}ne: Den retlige institutionalisering af krig i det 21. {\aa}rhundrede",
author = "Buhl, {Kenneth {\O}hlenschl{\ae}ger}",
year = "2010",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet",

Buhl, KØ 2010, Den væbnede konflikts begrebs-domæne: Den retlige institutionalisering af krig i det 21. århundrede. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Den væbnede konflikts begrebs-domæne : Den retlige institutionalisering af krig i det 21. århundrede. / Buhl, Kenneth Øhlenschlæger.

Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2010.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Den væbnede konflikts begrebs-domæne

T2 - Den retlige institutionalisering af krig i det 21. århundrede

AU - Buhl, Kenneth Øhlenschlæger

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Den væbnede konflikts begrebs-domæne

PB - Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Buhl KØ. Den væbnede konflikts begrebs-domæne: Den retlige institutionalisering af krig i det 21. århundrede. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2010.