Den netbaserede lokale virksomhed

Om netværk som platform for samarbejde og videndeling

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

Resumé

En del vellykkede projekter i landdistrikter har netværks-deltagelse og -udnyttelse som vigtigt fællestræk. Netværkene er ofte løst koblede, og de formelle strukturer er få og svage. Men deltagerne ved, hvad de andre i netværket står for, og de er gode til at udnytte ligheder og forskelle i et positivt samspil til gavn for innovation og vækst.
OriginalsprogDansk
TitelSamarbejde og genanvendelse - Om muligheder og udfordringer ved at genbruge bygninger på landet
RedaktørerPeter Tom-Petersen, Esben Dannemand
ForlagDansk Bygningsarv
Publikationsdato15. okt. 2013
Sider56-57
StatusUdgivet - 15. okt. 2013

Emneord

  • Innovation
  • Netværk
  • SMVere

Citer dette

Brink, T. (2013). Den netbaserede lokale virksomhed: Om netværk som platform for samarbejde og videndeling. I P. Tom-Petersen, & E. Dannemand (red.), Samarbejde og genanvendelse - Om muligheder og udfordringer ved at genbruge bygninger på landet (s. 56-57). Dansk Bygningsarv.
Brink, Tove. / Den netbaserede lokale virksomhed : Om netværk som platform for samarbejde og videndeling. Samarbejde og genanvendelse - Om muligheder og udfordringer ved at genbruge bygninger på landet. red. / Peter Tom-Petersen ; Esben Dannemand. Dansk Bygningsarv, 2013. s. 56-57
@inbook{57a76a46b8b94e2fb060b4e8ce83689a,
title = "Den netbaserede lokale virksomhed: Om netv{\ae}rk som platform for samarbejde og videndeling",
abstract = "En del vellykkede projekter i landdistrikter har netv{\ae}rks-deltagelse og -udnyttelse som vigtigt f{\ae}llestr{\ae}k. Netv{\ae}rkene er ofte l{\o}st koblede, og de formelle strukturer er f{\aa} og svage. Men deltagerne ved, hvad de andre i netv{\ae}rket st{\aa}r for, og de er gode til at udnytte ligheder og forskelle i et positivt samspil til gavn for innovation og v{\ae}kst.",
keywords = "Innovation, Netv{\ae}rk, SMVere",
author = "Tove Brink",
year = "2013",
month = "10",
day = "15",
language = "Dansk",
pages = "56--57",
editor = "Peter Tom-Petersen and Dannemand, {Esben }",
booktitle = "Samarbejde og genanvendelse - Om muligheder og udfordringer ved at genbruge bygninger p{\aa} landet",
publisher = "Dansk Bygningsarv",

}

Brink, T 2013, Den netbaserede lokale virksomhed: Om netværk som platform for samarbejde og videndeling. i P Tom-Petersen & E Dannemand (red), Samarbejde og genanvendelse - Om muligheder og udfordringer ved at genbruge bygninger på landet. Dansk Bygningsarv, s. 56-57.

Den netbaserede lokale virksomhed : Om netværk som platform for samarbejde og videndeling. / Brink, Tove.

Samarbejde og genanvendelse - Om muligheder og udfordringer ved at genbruge bygninger på landet. red. / Peter Tom-Petersen; Esben Dannemand. Dansk Bygningsarv, 2013. s. 56-57.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Den netbaserede lokale virksomhed

T2 - Om netværk som platform for samarbejde og videndeling

AU - Brink, Tove

PY - 2013/10/15

Y1 - 2013/10/15

N2 - En del vellykkede projekter i landdistrikter har netværks-deltagelse og -udnyttelse som vigtigt fællestræk. Netværkene er ofte løst koblede, og de formelle strukturer er få og svage. Men deltagerne ved, hvad de andre i netværket står for, og de er gode til at udnytte ligheder og forskelle i et positivt samspil til gavn for innovation og vækst.

AB - En del vellykkede projekter i landdistrikter har netværks-deltagelse og -udnyttelse som vigtigt fællestræk. Netværkene er ofte løst koblede, og de formelle strukturer er få og svage. Men deltagerne ved, hvad de andre i netværket står for, og de er gode til at udnytte ligheder og forskelle i et positivt samspil til gavn for innovation og vækst.

KW - Innovation

KW - Netværk

KW - SMVere

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 56

EP - 57

BT - Samarbejde og genanvendelse - Om muligheder og udfordringer ved at genbruge bygninger på landet

A2 - Tom-Petersen, Peter

A2 - Dannemand, Esben

PB - Dansk Bygningsarv

ER -

Brink T. Den netbaserede lokale virksomhed: Om netværk som platform for samarbejde og videndeling. I Tom-Petersen P, Dannemand E, red., Samarbejde og genanvendelse - Om muligheder og udfordringer ved at genbruge bygninger på landet. Dansk Bygningsarv. 2013. s. 56-57