Peter Hobel (Udøver)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Formidling

Resumé

Publikationsdato2011
Størrelse25 minutter
StatusUdgivet - 2011

@misc{42eeadc0c64c4e40baa0a75b43e4eedc,
title = "Den gode problemformulering i fagligt samspil i de gymnasiale uddannelser. Skrivning og vejledning",
abstract = "Vodcast produceret af IFPR til brug p{\aa} teoretisk p{\ae}dagogikum for de gymnasiale uddannelser - samspilskurset. Efter reformen i 2005 st{\aa}r problemorienteret arbejde i fagligt samspil centralt.P{\aa} vodcasten holder jeg et ca 25 min. langt foredrag om problemformulering og vejledning af elever. Der gives eksempler p{\aa} autentiske problemformuleringer og disse analyseres.",
author = "Peter Hobel",
note = "Udgivelsesmedie: vodcast",
year = "2011",
language = "Dansk",

Den gode problemformulering i fagligt samspil i de gymnasiale uddannelser. Skrivning og vejledning. Hobel, Peter (Udøver). 2011.

TY - ADVS

T1 - Den gode problemformulering i fagligt samspil i de gymnasiale uddannelser. Skrivning og vejledning

A2 - Hobel, Peter

N1 - Udgivelsesmedie: vodcast

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Vodcast produceret af IFPR til brug på teoretisk pædagogikum for de gymnasiale uddannelser - samspilskurset. Efter reformen i 2005 står problemorienteret arbejde i fagligt samspil centralt.På vodcasten holder jeg et ca 25 min. langt foredrag om problemformulering og vejledning af elever. Der gives eksempler på autentiske problemformuleringer og disse analyseres.

AB - Vodcast produceret af IFPR til brug på teoretisk pædagogikum for de gymnasiale uddannelser - samspilskurset. Efter reformen i 2005 står problemorienteret arbejde i fagligt samspil centralt.På vodcasten holder jeg et ca 25 min. langt foredrag om problemformulering og vejledning af elever. Der gives eksempler på autentiske problemformuleringer og disse analyseres.

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)