Kurt Klaudi Klausen, Henrik Christoffersen

• Strategisk ledelse
  • offentlig forvaltning
  • offentlig reform

Klausen, K. K., & Christoffersen, H. (2009). Den danske regionskonstruktion: Spillet om Region Midtjyllands dannelse og konsolidering. (1. udg. udg.) Odense: Syddansk Universitetsforlag.
Klausen, Kurt Klaudi ; Christoffersen, Henrik. / Den danske regionskonstruktion : Spillet om Region Midtjyllands dannelse og konsolidering. 1. udg. udg. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2009. 250 s.
@book{097a42a0627411df937d000ea68e967b,
title = "Den danske regionskonstruktion: Spillet om Region Midtjyllands dannelse og konsolidering",
abstract = "Region Midtjylland er i centrum for analysen men den omfatter ogs{\aa} regionsdannelsen i almindelighed. Der anl{\ae}gges i analysen p{\aa} samme tid et politologisk, organisationsteoretisk og {\o}konomisk resonnement. Regionsdannelsen finder sted p{\aa} baggrund af de setup Strukturreformen har sat, men udfoldes p{\aa} baggrund af en r{\ae}kke strategiske tr{\ae}k der indlejres i reformens udviklingslogik vedr. markedsg{\o}relse og professionalisering. Bogen udpeger udviklingslinier for velf{\ae}rdsstaten, som kan blive lige s{\aa} dramatiske som dannelsen af regionerne.",
keywords = "regionsdannelse, politisk lederskab, Strategisk ledelse, offentlig forvaltning, offentlig reform, building regions, political leadership, strategic management, public administration, public sector reform",
author = "Klausen, {Kurt Klaudi} and Henrik Christoffersen",
year = "2009",
language = "Dansk",
isbn = "987-87-7674-425-0",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",
edition = "1. udg.",

Klausen, KK & Christoffersen, H 2009, Den danske regionskonstruktion: Spillet om Region Midtjyllands dannelse og konsolidering. 1. udg. udg, Syddansk Universitetsforlag, Odense.

Den danske regionskonstruktion : Spillet om Region Midtjyllands dannelse og konsolidering. / Klausen, Kurt Klaudi; Christoffersen, Henrik.

1. udg. udg. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2009. 250 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Den danske regionskonstruktion

T2 - Spillet om Region Midtjyllands dannelse og konsolidering

AU - Klausen, Kurt Klaudi

AU - Christoffersen, Henrik

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Region Midtjylland er i centrum for analysen men den omfatter også regionsdannelsen i almindelighed. Der anlægges i analysen på samme tid et politologisk, organisationsteoretisk og økonomisk resonnement. Regionsdannelsen finder sted på baggrund af de setup Strukturreformen har sat, men udfoldes på baggrund af en række strategiske træk der indlejres i reformens udviklingslogik vedr. markedsgørelse og professionalisering. Bogen udpeger udviklingslinier for velfærdsstaten, som kan blive lige så dramatiske som dannelsen af regionerne.

AB - Region Midtjylland er i centrum for analysen men den omfatter også regionsdannelsen i almindelighed. Der anlægges i analysen på samme tid et politologisk, organisationsteoretisk og økonomisk resonnement. Regionsdannelsen finder sted på baggrund af de setup Strukturreformen har sat, men udfoldes på baggrund af en række strategiske træk der indlejres i reformens udviklingslogik vedr. markedsgørelse og professionalisering. Bogen udpeger udviklingslinier for velfærdsstaten, som kan blive lige så dramatiske som dannelsen af regionerne.

KW - regionsdannelse

KW - politisk lederskab

KW - Strategisk ledelse

KW - offentlig forvaltning

KW - offentlig reform

KW - building regions

KW - political leadership

KW - strategic management

KW - public administration

KW - public sector reform

M3 - Bog

SN - 987-87-7674-425-0

BT - Den danske regionskonstruktion

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Odense

Klausen KK, Christoffersen H. Den danske regionskonstruktion: Spillet om Region Midtjyllands dannelse og konsolidering. 1. udg. udg. Odense: Syddansk Universitetsforlag, 2009. 250 s.