Jon Rahbek-Clemmensen

Emneord

• Civil-military relations
  • Defense

Rahbek-Clemmensen, J. (2010). Den civil-militære pagt: De nye sikkerhedspolitiske udfordringer for civil-militær interaktion i den offentlige debat. Copenhagen: Dansk Institut for Militære Studier.
Rahbek-Clemmensen, Jon. / Den civil-militære pagt : De nye sikkerhedspolitiske udfordringer for civil-militær interaktion i den offentlige debat. Copenhagen : Dansk Institut for Militære Studier, 2010. 44 s.
@book{31b49399be364954aa00cabc3db6ffbd,
title = "Den civil-milit{\ae}re pagt: De nye sikkerhedspolitiske udfordringer for civil-milit{\ae}r interaktion i den offentlige debat",
keywords = "Civil-military relations, Defense",
author = "Jon Rahbek-Clemmensen",
year = "2010",
language = "Dansk",
publisher = "Dansk Institut for Milit{\ae}re Studier",
address = "Danmark",

Den civil-militære pagt : De nye sikkerhedspolitiske udfordringer for civil-militær interaktion i den offentlige debat. / Rahbek-Clemmensen, Jon.

Copenhagen : Dansk Institut for Militære Studier, 2010. 44 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Den civil-militære pagt

T2 - De nye sikkerhedspolitiske udfordringer for civil-militær interaktion i den offentlige debat

AU - Rahbek-Clemmensen, Jon

PY - 2010

Y1 - 2010

KW - Civil-military relations

KW - Defense

M3 - Rapport

BT - Den civil-militære pagt

PB - Dansk Institut for Militære Studier

CY - Copenhagen

Rahbek-Clemmensen J. Den civil-militære pagt: De nye sikkerhedspolitiske udfordringer for civil-militær interaktion i den offentlige debat. Copenhagen: Dansk Institut for Militære Studier, 2010. 44 s.