Delundersøgelse 2 - Forbedring af børns svømmeduelighed

Josefine Dalsgaard, Kurt Lüders, Louise Stjerne Knudsen, Sofie Gars Holm, Thomas Skovgaard

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedPrint & Sign, Odense
ForlagForsknings- og Innovationscenter for Idræt, Bevægelse og Læring, Syddansk Universitet & University College Lillebælt
Antal sider70
ISBN (Trykt)978-87-93192-41-6
StatusUdgivet - apr. 2015
NavnREACH
Nummer2015:2

Emneord

• Svømning
  • Svømmeduelighed
  • Skolesvømning
  • Alder
  • Stilart
  • Skole
  • Børn og unge

Dalsgaard, J., Lüders, K., Knudsen, L. S., Holm, S. G., & Skovgaard, T. (2015). Delundersøgelse 2 - Forbedring af børns svømmeduelighed: Kortlægning af muligheder og udfordringer i skolesvømning i 19 udvalgte kommuner. Print & Sign, Odense: Forsknings- og Innovationscenter for Idræt, Bevægelse og Læring, Syddansk Universitet & University College Lillebælt. REACH, Nr. 2015:2
Dalsgaard, Josefine ; Lüders, Kurt ; Knudsen, Louise Stjerne ; Holm, Sofie Gars ; Skovgaard, Thomas. / Delundersøgelse 2 - Forbedring af børns svømmeduelighed : Kortlægning af muligheder og udfordringer i skolesvømning i 19 udvalgte kommuner. Print & Sign, Odense : Forsknings- og Innovationscenter for Idræt, Bevægelse og Læring, Syddansk Universitet & University College Lillebælt, 2015. 70 s. (REACH; Nr. 2015:2).
@book{0b864cad51d44733ab74ec486b232920,
title = "Delunders{\o}gelse 2 - Forbedring af b{\o}rns sv{\o}mmeduelighed: Kortl{\ae}gning af muligheder og udfordringer i skolesv{\o}mning i 19 udvalgte kommuner",
keywords = "Sv{\o}mning, Sv{\o}mmeduelighed, Skolesv{\o}mning, Undervisning, Alder, Stilart, Skole, B{\o}rn og unge",
author = "Josefine Dalsgaard and Kurt L{\"u}ders and Knudsen, {Louise Stjerne} and Holm, {Sofie Gars} and Thomas Skovgaard",
year = "2015",
month = "4",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-93192-41-6",
publisher = "Forsknings- og Innovationscenter for Idr{\ae}t, Bev{\ae}gelse og L{\ae}ring, Syddansk Universitet & University College Lilleb{\ae}lt",

Dalsgaard, J, Lüders, K, Knudsen, LS, Holm, SG & Skovgaard, T 2015, Delundersøgelse 2 - Forbedring af børns svømmeduelighed: Kortlægning af muligheder og udfordringer i skolesvømning i 19 udvalgte kommuner. REACH, nr. 2015:2, Forsknings- og Innovationscenter for Idræt, Bevægelse og Læring, Syddansk Universitet & University College Lillebælt, Print & Sign, Odense.

Delundersøgelse 2 - Forbedring af børns svømmeduelighed : Kortlægning af muligheder og udfordringer i skolesvømning i 19 udvalgte kommuner. / Dalsgaard, Josefine; Lüders, Kurt; Knudsen, Louise Stjerne; Holm, Sofie Gars; Skovgaard, Thomas.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Delundersøgelse 2 - Forbedring af børns svømmeduelighed

T2 - Kortlægning af muligheder og udfordringer i skolesvømning i 19 udvalgte kommuner

AU - Dalsgaard, Josefine

AU - Lüders, Kurt

AU - Knudsen, Louise Stjerne

AU - Holm, Sofie Gars

AU - Skovgaard, Thomas

PY - 2015/4

Y1 - 2015/4

KW - Svømning

KW - Svømmeduelighed

KW - Skolesvømning

KW - Undervisning

KW - Alder

KW - Stilart

KW - Skole

KW - Børn og unge

M3 - Rapport

SN - 978-87-93192-41-6

BT - Delundersøgelse 2 - Forbedring af børns svømmeduelighed

PB - Forsknings- og Innovationscenter for Idræt, Bevægelse og Læring, Syddansk Universitet & University College Lillebælt

CY - Print & Sign, Odense

Dalsgaard J, Lüders K, Knudsen LS, Holm SG, Skovgaard T. Delundersøgelse 2 - Forbedring af børns svømmeduelighed: Kortlægning af muligheder og udfordringer i skolesvømning i 19 udvalgte kommuner. Print & Sign, Odense: Forsknings- og Innovationscenter for Idræt, Bevægelse og Læring, Syddansk Universitet & University College Lillebælt, 2015. 70 s. (REACH; Nr. 2015:2).